Paylaş
- 33B
- 83
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1/2 kg fettuccine makarna
200 g derisiz somon fileto
3 adet taze kuşkonmaz
20 g dereotu
20 g pesto sos
4 g tuz
4 g karabiber
1 adet limon kabuğu rendesi
2 diş sarımsak
15 g zeytinyağı
Nasıl Yapılır?
- 1Makarna aldente haşlanır.
- 2Bir tavaya zeytinyağı eklenir ve ince kıyılmış sarımsaklar sotelenir.
- 3Ayıklanmış ve ince verev kesilmiş kuşkonmazlar tavaya eklenir. Daha sonra somonlar eklenir.
- 4Somonların rengi dönmeye başlayınca krema, limon kabuğu rendesi, tuz ve karabiber eklenir.
- 5Sos kaynayınca haşlanmış makarna ve tereyağı eklenip karıştırılır.
- 6Sos ile karışan makarna servis tabaklarına alınır, üzerine ince kıyılmış dereotu ve pesto sos eklenerek servis edilir.
Püf Noktası
Dereotu yerine taze soğanın yeşil kısımlarını da kullanabilirsiniz.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?