Tarif

Sucuklu Tarhana Çorbası

Anadolu klasiği leziz bir tarhana çorbası tarifi.
30 Dakika
2 Kişilik
Çorba Tarifleri
Tencere
Sucuklu Tarhana Çorbası
Paylaş
  • 17B
  • 22
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
150 g Pınar Gurme Sucuk
Pınar
70 g tarhana
20 g Pınar Tereyağı
Pınar
20 g domates salçası
750 ml su
5 g tuz

Nasıl Yapılır?

  • Bir kasede tarhanayı bir bardak su ile ıslatın ve yaklaşık 1 saat tarhanayı yumuşayana kadar bekletin.
  • Orta ateşteki bir tencereye 5 bardak su koyun, kaynayınca tarhanayı yavaş yavaş tencereye aktarın.
  • Sürekli karıştırarak topaklanmasını engelleyin, 10 dakika daha kısık ateşte pişirin.
  • Bir tavada küp şeklinde doğradığınız sucukları tereyağı ile soteleyin, hazır olan çorbanın üzerine döküp sıcak olarak servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Çorba Tarifleri Tarifleri

Zafer Bilge
Zafer Bilge
Marka kurucusu
Yer Elması Çorbası
approved
40 Dakika
2-4 Kişilik
23B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Zencefilli Havuç Çorbası
40 Dakika
4-6 Kişilik
86B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Buğday Çorbası
35 Dakika
2-4 Kişilik
24B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.