Paylaş
- 56B
- 162
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
20 g zeytinyağı
10 g domates salçası
1 adet domates rendesi
5 g kuru nane
3 g pul biber
5 g un
600 ml tavuk suyu
1 dilim limon
50 g arpa şehriye
8 g tuz
5 g karabiber
1/4 demet maydanoz
Nasıl Yapılır?
- 1Zeytinyağında; domates salçası, domates rendesi, kuru nane, pul biber ve unu kavurun.
- 2Salçanın kokusu çıkınca tavuk suyu ve 1 dilim limonu ekleyip kaynamaya bırakın.
- 3Kaynayan sudan limon dilimini çıkarın.
- 4Arpa şehriye, tuz ve karabiberi ekleyin, orta kısık ateşte şehriyeler şişene kadar yaklaşık 10-15 dk karıştırarak pişirin.
- 5Pişen çorbaya kıyılmış maydanoz ekleyerek sıcak olarak servis edin.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Çorba Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.