Paylaş
- 14B
- 50
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet kırmızı soğan
12 adet kapari çiçeği turşusu
8 adet kornişon turşu
15 g dereotu (ince doğranmış)
10 g taze soğan
Nasıl Yapılır?
- 1Balıkların yağını süzüp derin bir kabın içine koyun.
- 2Malzemeleri küçük küçük doğrayıp balıkların üzerine ekleyin ve küçük parçalara ayrılmamasına dikkat ederek karıştırın.
- 3Sandviç yada salata olarak servis edin. Afiyet olsun.
Püf Noktası
Dilerseniz karışımın içine az miktarda mayonez koyabilirsiniz.
Salatalarınızın içine aynı karışımı uygulayabilirsiniz.
Sandviç olarak servis edebilirsiniz.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Fast Food Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.