Blog

Ömür Akkor’dan Geleceğin Şeflerine Tavsiyeler

Memleketin hazinelerini değerlendirmek ilk adımınız olabilir.

Ömür Akkor’dan Geleceğin Şeflerine Tavsiyeler
Paylaş
  • 9B
  • 65
  • Kaydet

Mesleğe yeni adım atmış genç şeflere altın tavsiyeler!

Yemek Araştırmacısı ve Seyyah Ömür Akkor, geleceğin şeflerine sesleniyor: ''Başarıyı yakalamak için önce kendi mutfağınızı, Anadolu'yu ve kültürünü iyi tanıyın!''

Dünya genelinde başarı hayali kuran genç arkadaşlarımızın önce kendi kültürüne ait yemekleri, pişirme tekniklerini, kap kacakları öğrenmesinin önemini vurgulayan Ömür Akkor, bu şekilde başarılı olma şansının daha yüksek olacağını ifade ediyor.

Memleketin hazinelerini değerlendirmek ilk adımınız olabilir.

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Murat Aslan
Murat Aslan
Big Chefs Mutfak Koordinatörü
Bir Lokma Hayat

Bir Lokma Hayat

19 Aralık 2017

Yemek gibidir hayat!

12B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Turizm Gastronomisinde Eğitimin Önemi

İyi bir şef olmanın ilk adımı, işinde usta şeflerden alınan gastronomi eğitimleri ve öğretilen tekniklerdir.

14B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Profesyonel Mutfaklarda Kişisel Gelişimin Önemi

Hayal kurmaktan korkmayın. Çünkü hayal gücü insanın en önemli silahıdır!

12B Görüntüleme