Kapak Görseli
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Uzmana Sor
04.05.2020

Öncelikle merhabalar Şefim.The Taste Türkiye 3.Sezonun geleceğine dair bir bilginiz var mı?Teşekkürler

Bitti artık yok

Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
11.05.2020

Şuan lisedeyim ve gastronomi okuyorum ilerde insallah sizin kadar başarılı sef olmayı dilerim bana yapmam gereken tüyoları verebilmeniz mümkün müdür

Bol kıtap oku

Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
11.08.2020

İyi Günler şefim gastronomi ve mutfak sanatları öğtencisiyim okuldan mezun olduktan kendimi geliştirmem için ne önerirsiniz ?

Iyı otellerde kısa süreli çalıs bol kitap oku

Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Eyyüp Akkaya
Eyyüp Akkaya
Şef adayı
12.11.2020

Merhaba şefim en iyi kuzu tandır nasıl yapılır rica etsem cevaplar mısın

Odun atesınde 3 saat

Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
03.04.2020

Şefim makaron yapmak istiyorum ama internette tariflere baktığımda badem unu kullanıyor hepsi bende küçük bir yerde yaşadığımdan badem unu bulamadım badem unu olmak zorundamı yoksa normal unlada olurmu

evet

Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
10.04.2020

Lise son öğrencisiyim ve gastronomi bölümünü gönülden istiyorum fakat hangi üniversiteler daha iyi eğitim veriyor hangi üniversitenin altyapısı daha iyi bilmiyorum internetten araştırdığımda da net bilgilere ulaşamıyorum yardımcı olabilir misiniz lütfen:))) özel ve devlet olarak söylerseniz çok iyi olur şimdiden teşekkürler

İnternet de butun bılgıler var ben su okul ıyı su okul kotu dıyemem sectıgın okulun inst sayfasında hersey yazar

Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Nilay Turgut
Nilay Turgut
Profaj / Görsel Tasarım Uzmanı
16.04.2020

Rafet bey merhaba, size otel mutfakları hakkında bir sorum olacak. Genellikle kaç yıldızlı olursa olsun otel mutfaklarının yeterince hijyenik olmadığı yazılıp söylenir. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bir açık büfeden kahvaltı ya da yemek seçerken tüketici olarak bizler nelere dikkat etmeliyiz?

çok ıyı olanlar var çok kotu olanlar var butık yerlerı tercih edın

Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Çağrı Abdu
Çağrı Abdu
Endüstri Mühendisi
08.07.2019

Rafet Şefim, aşçılığa erken yaşta başlamamak bir problem oluşturur mu ben geç olmasına rağmen iyi bir pastacı olmak istiyorum ve bunun içinde gerekli eğitimi alacağım. Ama yaş konusunda herkes bu saatten sonra olmaz geç kaldın diyor, sizin görüşünüzü merak ediyorum.İyi çalışmalar.

sen geç kalmısın diyenlere bakma onların tursuluk içi geçmiş beyinlerdir öğrenmenın yası yok direk ucusa gec THY gibi ol

Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
10.07.2019

Sayın Rafet Şefim, Ben 5 yaşımdan beri bu işe tutkuluyum. 7-8 yaşımdan beri mutfakta Annem ile birlikte yemek yaparım. Şimdi 17 yaşındayım. Gastronomi okuyup yurt dışında Türk Mutfağını tanıtmak, sevdirmek, ülkemizi Fransa ve İspanya gibi bu konuda söz sahibi yapmak istiyorum.Şu an birçok konuda kendimi geliştiriyorum. Yarım kalan İngilizce'mi tamamlayıp Fransızca'ya yönelmeyi düşünüyorum.Sizden bildiklerinizi, fikir ve tavsiyelerinizi alabilir miyim ? Cevaplarsanız benim için çok iyi olur. Teşekkürler

benım bır sey yazmama gerek kalmısın hayallerını hedefe koyman cok güzel bir sey durmak yok devam kos süpersın

Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü