add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Tarif

Ananaslı ve Taze Kişnişli Tavuk

Meyve ve tavuğun muhteşem uyumu, ananaslı ve taze kişnişli tavuk tarifi.
20 Dakika
2-4 Kişilik
Kümes Hayvanı
Soteleme
Ananaslı ve Taze Kişnişli Tavuk

Malzeme Listesi

500 g tavuk göğüs
200 g ananas
20 g sıvıyağ
1 diş sarımsak
1/4 demet taze soğan
1/4 adet limon suyu
1/4 demet taze kişniş

Nasıl Yapılır?

  • Tavuk etini dondurucuya koyun.
  • Donunca buzluktan çıkarıp ince ince kıyın.
  • Ananasın kabuğunu soyup etli kısmını küçük parçalara bölün.
  • Kişnişi, taze soğan ve sarımsakları ince ince kıyın.
  • Tavayı kızdırdıktan sonra sarımsak taze soğanı soteleyin ve ardından tavuk etini ekleyin.
  • Üzerine ananasları ve limon suyunu ekleyin, iyice karıştırarak tavuklar olana kadar pişirin.
  • Servis yapmadan önce üzerine taze kişniş atın.
  • Yanında buharda pişmiş pirinç ile servis yapabilirsiniz.
Elif Çıtak
Elif ÇıtakYaşar Birleşik Pazarlama-Eğitim Şefi
Paylaş

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Enchilada
30 Dakika
4-6 Kişilik
Rafet İnce
Rafet İnceCelebrity Chef - Yazar
Fırında Hindi Dolması
70 Dakika
4-6 Kişilik