Kısık Ateş
Tarif

Baharatlı Tavuk Göğsü Dolması Tarifi

Enfes kokulu sulu tavuk göğsünün dolma hali.
30 Dakika
2-4 Kişilik
Beyaz Et Tarifleri
Haşlama
Baharatlı Tavuk Göğsü Dolması Tarifi
Paylaş
  • 13B
  • 41
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 demet fesleğen
1 demet taze nane
4 dal taze biberiye
50 g arpacık soğan
50 g galeta unu
50 ml zeytinyağı
1 adet pancar
2 adet havuç
2 adet patates
15 g kırmızı toz biber
15 g tuz
5 g karabiber
2 adet tavuk göğsü

Nasıl Yapılır?

  • Tavuk göğsünü fileto bıçağı kullanarak açın.
  • İnce doğranmış taze biberiye, fesleğen, nane, soğan, patates, havuç, baharatlar, galeta unu, zeytinyağı, tuz ve karabiber ile bir karışım hazırlayın.
  • Hazırladığınız karışımı tavuğun ortasına koyarak rulo şeklinde sarın.
  • Önce streç filme, ardından alüminyum folyoya sararak kaynayan su içerisinde 20 dakika haşlayın.
  • Garnitür olarak; az miktarda pancar, patates ve havucu eşit boyda doğrayın ve kaynar suda haşlayın.
  • Haşlanmış sebzeleri zeytinyağında soteleyin ve tavuk göğsünün yanında servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Et Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Kaparili Kremalı Tavuk Tarifi
16B Görüntüleme
Kekikli Tavuk Pirzola Tarifi
45 Dakika
2-4 Kişilik
21B Görüntüleme
Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Kızarmış Çıtır Tavuk Kanatları Tarifi
27B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.