Tarif

Bal Kabağı Borani Tarifi

Bal kabağından yapabileceğiniz enfes bir tarif daha 'Kabak Borani' tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
2-4 Kişilik
Sıcak ve Soğuk Meze Tarifleri
Tencere
Bal Kabağı Borani Tarifi
Paylaş
  • 19B
  • 101
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
250 g bal kabağı
2 tutam kaya tuzu
200 g Pınar Organik Yoğurt
Pınar
25 g Pınar Tereyağı
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Bal kabaklarını küp küp doğrayın ve kaya tuzu ile bol suda 20 dakika yumuşayana kadar haşlayın.
  • Bal kabakları haşlanınca bir süzgeç yardımı ile dikkatlice süzün ve bekletin.
  • Bu esnada yoğurdu güzelce çırpın. Bal kabaklarını servis tabağına koyup üzerine yoğurdu gezdirin.
  • Tereyağını bir tavada hafifçe yakıp boraninin üzerine dökerek servis yapın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Sıcak ve Soğuk Meze Tarifleri Tarifleri

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Çerkez Tavuğu Tarifi
45 Dakika
2-4 Kişilik
72B Görüntüleme
Taze Bakla Ezmesi Tarifi
30 Dakika
2-4 Kişilik
26B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Deniz Börülceli Atom Tarifi
30 Dakika
4-6 Kişilik
7B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.