- Tarifler
- Kahvaltı Tarifleri
- Yumurta Tarifleri
- Bazlamalı Trabzon Yağlısı Tarifi
Tarif
Bazlamalı Trabzon Yağlısı Tarifi
Karadeniz'den sofranıza enfes bazlamalı Trabzon yağlısı tarifi.
20 Dakika
2-4 Kişilik
Yumurta Tarifleri
Fırın
![Bazlamalı Trabzon Yağlısı Tarifi](https://cdn.kisikates.com.tr/image-cache/cache/recipe_main_image_large/https---cdn.kisikates.com.tr/recipe-media/62411441be44f3af1eb7d049145b654bb594a474.jpeg)
Paylaş
- 26B
- 54
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1Bazlama ekmeğinin içini dikkatlice çıkarın.
- 2Ekmeğin içine rendelenmiş kaşarı serpin.
- 3Kaşarın üzerine yumurtanın beyazını kırın ve 200 derece fırında pişmeye bırakın.
- 4Pişmeye yakın yumurtanın sarısını bazlamanın ortasına koyup, birkaç dakika daha fırına sürün.
- 5Fırından çıkarınca kenarlarına tereyağı sürün ve servis edin.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
![Pınar Online](/19fa6c495c110b9e791cc5a1cbd664d0.png)
![Ömür Akkor](https://cdn.kisikates.com.tr/image-cache/cache/user_avatar_medium/https---cdn.kisikates.com.tr/user-avatar/24a08d185de9ad0f4393530d7cfc68081bf4d428.png)
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Kahvaltı Tarifleri Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.