Paylaş
- 23B
- 52
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1Bazlama ekmeğinin içini dikkatlice çıkarın.
- 2Ekmeğin içine rendelenmiş kaşarı serpin.
- 3Kaşarın üzerine yumurtanın beyazını kırın ve 200 derece fırında pişmeye bırakın.
- 4Pişmeye yakın yumurtanın sarısını bazlamanın ortasına koyup, birkaç dakika daha fırına sürün.
- 5Fırından çıkarınca kenarlarına tereyağı sürün ve servis edin.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Kahvaltı Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.