Kısık Ateş
Tarif

Bazlamalı Trabzon Yağlısı Tarifi

Karadeniz'den sofranıza enfes bazlamalı Trabzon yağlısı tarifi.
20 Dakika
2-4 Kişilik
Yumurta Tarifleri
Fırın
Bazlamalı Trabzon Yağlısı Tarifi
Paylaş
  • 26B
  • 52
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
150 g Pınar Taze Kaşar
Pınar
1 adet bazlama ekmeği
1 adet yumurta
20 g Pınar Tereyağı
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Bazlama ekmeğinin içini dikkatlice çıkarın.
  • Ekmeğin içine rendelenmiş kaşarı serpin.
  • Kaşarın üzerine yumurtanın beyazını kırın ve 200 derece fırında pişmeye bırakın.
  • Pişmeye yakın yumurtanın sarısını bazlamanın ortasına koyup, birkaç dakika daha fırına sürün.
  • Fırından çıkarınca kenarlarına tereyağı sürün ve servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kahvaltı Tarifleri Tarifleri

Ali Ronay
Ali Ronay
Maçakızı Hotel&Restoran - Executive Chef
Poşe Yumurtalı Boyoz ve Kaşık Salata Tarifi
16B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Sebzeli Poşe Yumurta Tarifi
25 Dakika
2 Kişilik
23B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Sucuklu Göz Yumurta Tarifi
15 Dakika
2 Kişilik
54B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.