Paylaş
- 16B
- 32
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1.5 adet limon
500 g deniz tuzu
4 dal taze biberiye
4 dal mercanköşk
4 dal taze kekik
1 adet kereviz yaprağı
3 adet defne yaprağı
Nasıl Yapılır?
- 11.5 adet limonun kabuğunu rendeleyip defne yaprakları ve 500 gr iri taneli deniz tuzu ile birlikte ince ve homojen bir karışım elde edene kadar rondodan geçirin.
- 2Aynı miktarda tuzu 4 dal taze biberiye, 4 dal mercanköşk, 4 dal taze kekik, 1 kereviz yaprağı ve limon otu ile birlikte rondodan geçirerek karışık otlu tuz da hazırlayabilirsiniz.
Püf Noktası
*Hazırladığınız tuzları küçük kavanozlara doldurup saklayabilirsiniz.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Aç Gezenler
AG Creative
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Diğer Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.