Tarif

Defne Yaprağı ve Limon Aromalı Tuz Tarifi

Yaratıcı mutfaklara değişik tatlar oluşturmak için güzel bir öneri. Limon aromalı ve defne yapraklı tuz tarifi nasıl yapılır?
5 Dakika
8-10 Kişilik
Diğer
Pişirilmez
Defne Yaprağı ve Limon Aromalı Tuz Tarifi
Paylaş
  • 16B
  • 32
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1.5 adet limon
500 g deniz tuzu
4 dal taze biberiye
4 dal mercanköşk
4 dal taze kekik
1 adet kereviz yaprağı
3 adet defne yaprağı

Nasıl Yapılır?

  • 1.5 adet limonun kabuğunu rendeleyip defne yaprakları ve 500 gr iri taneli deniz tuzu ile birlikte ince ve homojen bir karışım elde edene kadar rondodan geçirin.
  • Aynı miktarda tuzu 4 dal taze biberiye, 4 dal mercanköşk, 4 dal taze kekik, 1 kereviz yaprağı ve limon otu ile birlikte rondodan geçirerek karışık otlu tuz da hazırlayabilirsiniz.

Püf Noktası

*Hazırladığınız tuzları küçük kavanozlara doldurup saklayabilirsiniz.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Diğer Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Somon Waffle Tarifi
20 Dakika
4-6 Kişilik
13B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Kıbrıs Tahanı Tarifi
10 Dakika
2-4 Kişilik
14B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Tarhana Nasıl Yapılır?
120 Dakika
10-12 Kişilik
459B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.