Tarif

Defne Yaprağı ve Limon Aromalı Tuz Tarifi

Yaratıcı mutfaklara değişik tatlar oluşturmak için güzel bir öneri. Limon aromalı ve defne yapraklı tuz tarifi nasıl yapılır?
5 Dakika
8-10 Kişilik
Diğer Tarifler
Pişirilmez
Defne Yaprağı ve Limon Aromalı Tuz Tarifi
Paylaş
  • 18B
  • 32
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1.5 adet limon
500 g deniz tuzu
4 dal taze biberiye
4 dal mercanköşk
4 dal taze kekik
1 adet kereviz yaprağı
3 adet defne yaprağı

Nasıl Yapılır?

  • Limonun kabuğunu rendeleyip defne yaprakları ve 500 gr iri taneli deniz tuzu ile birlikte ince ve homojen bir karışım elde edene kadar rondodan geçirin.
  • Aynı miktarda tuzu taze biberiye, mercanköşk, taze kekik, kereviz yaprağı ve limon otu ile birlikte rondodan geçirerek karışık otlu tuz da hazırlayabilirsiniz.
  • Hazırladığınız tuzları küçük kavanozlara doldurup saklayabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Diğer Tarifler Tarifleri

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Şalgam Kvass Tarifi
30 Dakika
4-6 Kişilik
6B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Yoğunlaştırılmış Süt (Condensed Milk) Tarifi
79B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Kırmızı Soğan Turşusu Tarifi
23B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.