Paylaş
- 17B
- 19
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet kıyılmış frenk soğanı
2 adet taze kekik
Nasıl Yapılır?
- 1Paçanga böreklerini 120°C fırında 15 dakika pişirin.
- 2Bu esnada ekşi krema, acı sos ve taze baharatları harmanlayın.
- 3Börekler hazır olduktan sonra dip sos olarak hazırladığınız sosla beraber servis edin.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Hamur İşi Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.