Tarif

Dip Soslu Paçanga Böreği

Böyle bir böreğe kim hayır diyebilir ki?
20 Dakika
4-6 Kişilik
Börek
Fırın
Dip Soslu Paçanga Böreği

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
6 adet Pınar Paçanga Böreği
Pınar Ürünü
240 g Pınar Ekşi Krema
Pınar Ürünü
20 g Pınar Acı Sos
Pınar Ürünü
2 adet kıyılmış frenk soğanı
2 adet taze kekik

Nasıl Yapılır?

  • Paçanga böreklerini 120°C fırında 15 dakika pişirin.
  • Bu esnada ekşi krema, acı sos ve taze baharatları harmanlayın.
  • Börekler hazır olduktan sonra dip sos olarak hazırladığınız sosla beraber servis edin.
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Paylaş

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
0 / 1000

Benzer Tarifler

Ömür Akkor
Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
Laz Böreği
50 Dakika
8-10 Kişilik
Elif Çıtak
Elif ÇıtakYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme ve Eğitmen Şefi
Çibörek
50 Dakika
2-4 Kişilik
Elif Çıtak
Elif ÇıtakYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme ve Eğitmen Şefi
Renkli Burgu Makarnalı ve Peynirli Börek