Tarif

Dip Soslu Paçanga Böreği

Böyle bir böreğe kim hayır diyebilir ki? Dip sos eşliğinde paçanga böreği nasıl yapılır?
20 Dakika
4-6 Kişilik
Börek
Fırın
Dip Soslu Paçanga Böreği
Paylaş
  • 17B
  • 19
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
6 adet Pınar Paçanga Böreği
Pınar
240 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
20 g Pınar Acı Sos
Pınar
2 adet kıyılmış frenk soğanı
2 adet taze kekik

Nasıl Yapılır?

  • Paçanga böreklerini 120°C fırında 15 dakika pişirin.
  • Bu esnada ekşi krema, acı sos ve taze baharatları harmanlayın.
  • Börekler hazır olduktan sonra dip sos olarak hazırladığınız sosla beraber servis edin.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Hamur İşi Tarifleri

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Laz Böreği
50 Dakika
8-10 Kişilik
25B Görüntüleme
Çibörek
50 Dakika
2-4 Kişilik
38B Görüntüleme
Burgu Makarnalı Peynirli Börek
12B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.