Tarif
Ekşi Kremalı Çubuk Kraker Tarifi
Ekşi kremalı çubuk kraker tarifi nasıl yapılır? Pratik ve kolay ev yapımı çubuk kraker yapmanın püf noktaları için hemen tıklayın.
45 Dakika
10-12 Kişilik
Tuzlu Kek ve Kurabiye Tarifleri
Fırın
Paylaş
- 12B
- 40
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
3 adet yumurta
1 kg un
70 g toz şeker
30 g mahlep
240 g zeytinyağı
10 g üzüm sirkesi
Nasıl Yapılır?
- 1Pınar Ekşi Krema, Pınar Tereyağı ve unu mikserde düşük devirde 2-3 dakika yoğurun.
- 2Yoğurma işlemi devam ederken 3 yumurtanın sarısını ve diğer malzemeleri ekleyin orta devirde 15 dakika kadar hamuru yoğurun.
- 3Hamuru 15-20 dakika kadar dolapta dinlendirin.
- 4Arzu edilen boyutlarda kesilen hamurun üstüne yumurta sarısı sürün.
- 5İsteğe göre susam veya çörek otu serpin.
- 6Yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin.
- 7Önceden 170°C de ısıtılmış fırında 25-30 dakika kontrollü pişirin.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?