Tarif

Ekşi Kremalı Sebze Sote Tarifi

Taze sebzeler ve ekşi krema eşliğinde benzersiz bir tarif...
30 Dakika
2-4 Kişilik
Zeytinyağlı ve Etli Yemek Tarifleri
Haşlama
Ekşi Kremalı Sebze Sote Tarifi
Paylaş
  • 17B
  • 20
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
240 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
4 adet patates
500 g taze fasulye
2 diş sarımsak
2 g kaya tuzu
10 g zeytinyağı

Nasıl Yapılır?

  • Patatesleri haşlamaya bırakın.
  • Bu esnada başka bir tencerede fasulyeleri 20 dakika haşlayın ve haşlama biter bitmez rengini kaybetmemesi için süzüp buzlu suda bekletin.
  • Sarımsakları ince ince kıyın.
  • Patatesler haşlandığı zaman dilediğiniz gibi doğrayın.
  • Bir tavaya zeytinyağı ve sarımsağı ekleyip fasulye ve patatesleri ilave edin.
  • Üzerine kaya tuzunu ekleyip yüksek ateşte 5 dakika soteleyin.
  • Servis tabağına aldığınız sebzelerin üzerine Pınar Ekşi Krema gezdirerek servis edin.

Püf Noktası

İsterseniz et yemeklerinin yanına tamamlayıcı olarak kullanacağınız sebzeleri havuç, brokoli, kereviz vs. ile de çeşitlendiredebilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Zeytinyağlı ve Etli Yemek Tarifleri Tarifleri

Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Ispanak Bastı Tarifi
45 Dakika
2 Kişilik
17B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Ekşi Kremalı Kadayıf Mantı Tarifi
10B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Izgarada Yoğurtlu Patlıcan Tarifi
11B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.