Kısık Ateş
Tarif

Fesleğenli Kek Tarifi

Taze taze kokusuyla enfes bir kek tarifi! Fesleğenli kek tarifi nasıl yapılır?
40 Dakika
4-6 Kişilik
Kek Tarifleri
Fırın
Fesleğenli Kek Tarifi
Paylaş
  • 13B
  • 21
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
250 g un
3 adet yumurta
200 ml Pınar Süt
Pınar
90 g sıvı yağ
5 g kabartma tozu
1 demet taze fesleğen
10 g tuz
15 g Pınar Tereyağı
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Geniş bir kap içerisinde elediğiniz unu havuz şeklinde açın.
  • İçerisine yumurta, süt, sıvı yağ ve tuz koyarak karışana kadar yoğurun.
  • İnce kıyılmış fesleğeni ve kabartma tozunu da ekledikten sonra, önceden tereyağ ile yağladığınız fırın kabına dökün.
  • 180 dereceye ayarlı olan fırında 30 dakika süreyle pişirin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kek Tarifleri Tarifleri

İlhami Suat Aslan
İlhami Suat Aslan
Alfa Pastacılık Yağları Demo Şefi
Çikolatalı Unsuz Kek Tarifi
65 Dakika
4-6 Kişilik
8B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Çikolatalı Muffin Tarifi
45 Dakika
8-10 Kişilik
50B Görüntüleme
Özden Yılmaz
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
Çikolata Kaplı Kırmızı Kadife Kek Tarifi
11B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.