Tarif

Hellim Peynirli Köy Biberi Tarifi

Hem basit hem lezzetli tariflerde bugün! Barbekü sosun nefis tadı ve kokusunu fırında közlenmiş biber ve hellim peyniri ile buluşturduk. Pratik olarak hazırlayabileceğiniz fırında hellim peynirli köy biberi nasıl yapılır?
25 Dakika
2 Kişilik
Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık Tarifleri
Fırın
Paylaş
  • 7B
  • 43
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
10 adet yeşil köy biberi
4 diş sarımsak
5 dilim Pınar Hellim Peyniri
Pınar
tuz&karabiber
30 ml zeytinyağı
40 g Pınar Barbekü Sos
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Biberleri yıkayıp, bıçakla delikler açın. Sarımsakları soyup ikiye kesin. Ardından biberleri ve sarımsakları bir fırın kabına yerleştirin.
  • Hellim peynirini küp şeklinde kesip biberlerin üzerine ekleyin. Üzerine tuz, karabiber ve zeytinyağı gezdirin.
  • Önceden ısıtılmış 180°C fırında 10 dakika pişirin. Piştikten sonra üzerine barbekü sos ekleyerek servis edin.

Püf Noktası

*Tarif videomuzu izlemeyi unutmayın!

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık Tarifleri Tarifleri

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Yaprak Bezelye Kavurması Tarifi
36B Görüntüleme
Gamze Şanlı Ak
Gamze Şanlı Ak
Doktor Diyetisyen (PhD) - Nişantaşı Üniversitesi Gastronomi Bölüm Başkanı
Raw Enerji Bar Tarifi
20 Dakika
2-4 Kişilik
11B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Öcce Tarifi
45 Dakika
4-6 Kişilik
10B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.