- Tarifler
- Et Tarifleri
- Kırmızı Et Tarifleri
- Kavurma Tarifi
Tarif
Kavurma Tarifi
Kurban bayramına özel, lezzetine doyamayacağınız bir kavurma tarifi ile karşınızdayız! Son derece lezzetli sebzeli kavurma tarifi nasıl yapılır?
45 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Kavurma
Paylaş
- 26B
- 98
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g kuzu eti
1 adet kuru soğan
3-4 diş sarımsak
1 adet yeşil sivri biber
2 adet olgun domates
5 g kekik
3-4 dal maydanoz
yeteri kadar tuz
yeteri kadar karabiber
Nasıl Yapılır?
- 1Uygun bir tencere veya tavada tereyağını erittikten sonra kuşbaşı kuzu etini suyunu çekene kadar kavurun.
- 2Soğan, sarımsak, biber ve domatesleri yemeklik doğrayın.
- 3Eti tuz ve karabiberle lezzetlendirdikten sonra 2-3 dakika daha kavurun.
- 4Soğan, sarımsak ve biberleri ilave edip kavurmaya devam edin.
- 5Üzerine domates, kekik ve kıyılmış maydanoz ilave edip, tencerenin ağzını kapatın. Kısık ateşte 5 dakika daha pişirin.
- 6Pişen kavurma yemeğini ocaktan alıp sıcak olarak servis edin.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Et Tarifleri Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.