Tarif

Labneli Bohça Tarifi

Bu tarif, farklı atıştırmalıklarla şaşırtmayı sevenlere özel. Bohça şeklinde labneli börek tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
2-4 Kişilik
Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık Tarifleri
Fırın
Labneli Bohça Tarifi
Paylaş
  • 11B
  • 110
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet taze yufka
200 g Pınar Labne
Pınar
1/2 demet dereotu
2 tutam kaya tuzu
20 g Pınar Tereyağı, eritilmiş
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Yufkayı kenarları 10 cm olacak şekilde kare kesin.
  • Bir kasenin içerisinde labne, ince doğranmış dereotu ve kaya tuzunu karıştırın.
  • Her bir yufkanın içerisini 1 tatlı kaşığı iç harç olacak şekilde doldurun ve bohça şeklini vererek ağzını kapatın.
  • Fırın tepsisine alıp üzerlerine eritilmiş tereyağı sürün.
  • 175 derece fırında 15 dakika pişirip sıcak sıcak servis yapın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık Tarifleri Tarifleri

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Haşlama İçli Köfte Tarifi
120 Dakika
6-8 Kişilik
166B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
İçli Köfte Tarifi
75 Dakika
6-8 Kişilik
79B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Pancarlı Fırın Mücver Tarifi
12B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.