Tarif

Mandalina Reçeli Tarifi

Enfes tatta mandalina reçeli tarifi.
60 Dakika
4-6 Kişilik
Reçel Tarifleri
Tencere
Mandalina Reçeli Tarifi
Paylaş
  • 42B
  • 27
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 kg mandalina
500 g toz şeker
1/2 adet limon
400 ml su

Nasıl Yapılır?

  • Mandalinaları güzelce yıkayın.
  • Toz şekere suyu ekleyerek kaynatın.
  • Mandalinaları kabuklarını soymadan bütün olarak şerbete ilave edin.
  • Şerbetle birlikte mandalinalar yumuşayıncaya kadar kaynatın.
  • Kıvam alıp, reçel kıvamına gelince limon suyunu mandalinaların üzerine gezdirin. Ocağın altını kapatın.
  • Mandalina reçelini ılıyınca kavanozlara aktarın.
  • Soğuduktan sonra kavanozun kapağını sıkıca kapatıp servise hazır hale getirin.

Püf Noktası

Reçel henüz sıcak iken kavanoza aktarılıp kapağı kapatılmamalıdır.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kahvaltı Tarifleri Tarifleri

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Kayısı Reçeli Tarifi
60 Dakika
4-6 Kişilik
304B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Karadut Reçeli Tarifi
60 Dakika
6-8 Kişilik
56B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Acı Biber Reçeli Tarifi
60 Dakika
6-8 Kişilik
50B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.