- Tarifler
- Et
- Kırmızı Et
- Narlı Bonfile Tarifi
Tarif
Narlı Bonfile Tarifi
Bol yeşillikli enfes nar soslu dana bonfile tarifi nasıl yapılır? Narlı bonfile yapmanın püf noktaları nelerdir? Daha fazlası için tıklayınız!
30 Dakika
2 Kişilik
Kırmızı Et
Tava

Paylaş
- 11B
- 70
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
250 g dana bonfilenin kuyruk kısmı
kaya tuzu
öğütülmüş karabiber
3-4 yaprak marul
1 adet fençel (taze rezene)
2-3 yaprak roka
limon suyu
100 g eski kaşar peyniri
1 adet ayıklanmış nar
nar ekşisi
zeytinyağı
Nasıl Yapılır?
- 1Dana bonfileyi kaya tuzu ve karabiberle ovup, bir tavada yeteri kadar zeytinyağı ile güzelce mühürleyin.
- 2Bu esnada tüm yeşillikleri istediğiniz şekilde doğrayın ve tuz, limon suyu ve zeytinyağı ile harmanlayın.
- 3Hazır olan bonfileyi ince dilimler halinde doğrayıp servis tabağına serin.
- 4Üzerine yeşillikleri koyun. Ardından bolca ince dilimlenmiş eski kaşar peyniri ve nar tanesi ekleyin.
- 5Son olarak üzerine az miktarda nar ekşisi ve zeytinyağı gezdirerek servis edin.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Alper Tuğrul Ünlütürk
Natolia - Brand Chef
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?