- Tarifler
- Kırmızı Et Tarifleri
- Narlı Bonfile Tarifi
Tarif
Narlı Bonfile Tarifi
Bol yeşillikli enfes nar soslu dana bonfile tarifi nasıl yapılır? Narlı bonfile yapmanın püf noktaları nelerdir? Daha fazlası için tıklayınız!
30 Dakika
2 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Tava
Paylaş
- 16B
- 74
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
250 g dana bonfilenin kuyruk kısmı
kaya tuzu
öğütülmüş karabiber
3-4 yaprak marul
1 adet fençel (taze rezene)
2-3 yaprak roka
limon suyu
100 g eski kaşar peyniri
1 adet ayıklanmış nar
nar ekşisi
zeytinyağı
Nasıl Yapılır?
- 1Dana bonfileyi kaya tuzu ve karabiberle ovup, bir tavada yeteri kadar zeytinyağı ile güzelce mühürleyin.
- 2Bu esnada tüm yeşillikleri istediğiniz şekilde doğrayın ve tuz, limon suyu ve zeytinyağı ile harmanlayın.
- 3Hazır olan bonfileyi ince dilimler halinde doğrayıp servis tabağına serin.
- 4Üzerine yeşillikleri koyun. Ardından bolca ince dilimlenmiş eski kaşar peyniri ve nar tanesi ekleyin.
- 5Son olarak üzerine az miktarda nar ekşisi ve zeytinyağı gezdirerek servis edin.
Alper Tuğrul Ünlütürk
Havuş Lokantası - Kurucu Ortağı
5.0
3 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?