- Tarifler
- Kırmızı Et Tarifleri
- Narlı Bonfile Tarifi
Tarif
Narlı Bonfile Tarifi
Bol yeşillikli enfes nar soslu dana bonfile tarifi nasıl yapılır? Narlı bonfile yapmanın püf noktaları nelerdir? Daha fazlası için tıklayınız!
30 Dakika
2 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Tava
![Narlı Bonfile Tarifi](https://cdn.kisikates.com.tr/image-cache/cache/recipe_main_image_large/https---cdn.kisikates.com.tr/recipe-media/f093d22891aa8688d0e505cf6a5421347c6c390b.jpeg)
Paylaş
- 14B
- 72
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
250 g dana bonfilenin kuyruk kısmı
kaya tuzu
öğütülmüş karabiber
3-4 yaprak marul
1 adet fençel (taze rezene)
2-3 yaprak roka
limon suyu
100 g eski kaşar peyniri
1 adet ayıklanmış nar
nar ekşisi
zeytinyağı
Nasıl Yapılır?
- 1Dana bonfileyi kaya tuzu ve karabiberle ovup, bir tavada yeteri kadar zeytinyağı ile güzelce mühürleyin.
- 2Bu esnada tüm yeşillikleri istediğiniz şekilde doğrayın ve tuz, limon suyu ve zeytinyağı ile harmanlayın.
- 3Hazır olan bonfileyi ince dilimler halinde doğrayıp servis tabağına serin.
- 4Üzerine yeşillikleri koyun. Ardından bolca ince dilimlenmiş eski kaşar peyniri ve nar tanesi ekleyin.
- 5Son olarak üzerine az miktarda nar ekşisi ve zeytinyağı gezdirerek servis edin.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
![Pınar Online](/19fa6c495c110b9e791cc5a1cbd664d0.png)
![Alper Tuğrul Ünlütürk](https://cdn.kisikates.com.tr/image-cache/cache/user_avatar_medium/https---cdn.kisikates.com.tr/user-avatar/a9bc520f6a92a26ab05e5426a4abeff18891a9c9.png)
Alper Tuğrul Ünlütürk
Havuş Lokantası - Kurucu Ortağı
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?