Paylaş
- 16B
- 155
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g örgü peynir
1 adet yumurta
3 adet kuşkonmaz
3 adet renkli biber
kaya tuzu
değirmen karabiber
Nasıl Yapılır?
- 1Kuşkonmazları temizleyin, ortadan ikiye kesip 1 dakika kaynar ve tuzlu suda haşlayın.
- 2Doğranmış renkli biberleri tereyağında soteleyin, servis tabağının içine koyun.
- 3Kırdığınız yumurtayı tereyağında dilediğiniz kıvamda pişirerek sebzelerin üzerine yerleştirin.
- 4Haşlanmış kuşkonmazları da servis tabağına alın.
- 5Son olarak örgü peynirleri 2 cm uzunluğunda kesip bir tarafı kızarana kadar tavada ısıtın. Tuz ve karabiberle lezzetlendirin.
- 6Tabağa gelişigüzel yerleştirin ve servis yapın.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
4.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?