Tarif

Pancetta Tarifi

Lezzeti sosunda saklı pancetta tarifi.
25 Dakika
2-4 Kişilik
Et Tarifleri
Kısık Ateşte
Pancetta Tarifi
Paylaş
  • 15B
  • 17
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
240 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
200 g bonfile
100 g Pınar Hellim Peyniri
Pınar
100 g kapya biber
100 g yeşil kaliforniya biberi
200 g Pınar Tereyağı
Pınar
2 adet közlenmiş kapya biber
1 adet doğranmış domates
2 g tuz
1 dal fesleğen
1 dal taze kekik
2 g kimyon
2 g karabiber

Nasıl Yapılır?

  • Bonfile ince parçalar halinde dilimlenir.
  • Et döveceği ile inceltilir.
  • Pınar Hellim Peyniri ve kapya biber ince şerit halinde doğranır.
  • Bonfile parçalarının içerisine sarılır.
  • Çöp şişlere saplanan et parçaları biraz Pınar Tereyağı ile pişirilir.
  • Sos için; közlenmiş biber ve domates, kalan Pınar Tereyağı ile kavrulur.
  • Tuz ve karabiber taze kekik ile tatlandırıldıktan sonra Pınar Ekşi Krema ilave edilir.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Et Tarifleri Tarifleri

Fıstıklı Bonfile Tarifi
35 Dakika
2-4 Kişilik
13B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Kilis Tava Tarifi
55 Dakika
2-4 Kişilik
408B Görüntüleme
Kemal Can Yurttaş
Kemal Can Yurttaş
Chef at Aila Restaurant
Ördek Göğüslü Hallantiye Tarifi
14B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.