Kısık Ateş
Tarif

Pancetta Tarifi

Lezzeti sosunda saklı pancetta tarifi.
25 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Kısık Ateşte
Pancetta Tarifi
Paylaş
  • 16B
  • 18
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
240 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
200 g bonfile
100 g Pınar Hellim Peyniri
Pınar
100 g kapya biber
100 g yeşil kaliforniya biberi
200 g Pınar Tereyağı
Pınar
2 adet közlenmiş kapya biber
1 adet doğranmış domates
2 g tuz
1 dal fesleğen
1 dal taze kekik
2 g kimyon
2 g karabiber

Nasıl Yapılır?

  • Bonfile ince parçalar halinde dilimlenir.
  • Et döveceği ile inceltilir.
  • Pınar Hellim Peyniri ve kapya biber ince şerit halinde doğranır.
  • Bonfile parçalarının içerisine sarılır.
  • Çöp şişlere saplanan et parçaları biraz Pınar Tereyağı ile pişirilir.
  • Sos için; közlenmiş biber ve domates, kalan Pınar Tereyağı ile kavrulur.
  • Tuz ve karabiber taze kekik ile tatlandırıldıktan sonra Pınar Ekşi Krema ilave edilir.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kırmızı Et Tarifleri Tarifleri

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
İslim Kebabı Tarifi
60 Dakika
2-4 Kişilik
21B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Fırında Kök Sebzeli Kuzu Pirzola Tarifi
20B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Tava Ciğeri Tarifi
30 Dakika
2 Kişilik
30B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.