Tarif

Pişmeyen Labneli Puding Tarifi

Pratik yapımıyla pişmeyen labneli puding tarifi nasıl yapılır? Kremalı, labneli hafif bir tatlı olan bu pudingi mutlaka denemelisiniz.
30 Dakika
2 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Karıştırma
Pişmeyen Labneli Puding Tarifi
Paylaş
  • 10B
  • 19
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 paket yulaflı bisküvi
200 g Pınar Labne
Pınar
100 ml Pınar Krema
Pınar
dilediğiniz reçel veya marmelat

Nasıl Yapılır?

  • Yulaflı bisküvileri robotta ezin.
  • Labne ve kremayı bir karıştırma kabına alın ve mikser yardımı ile çırpmaya başlayın.
  • Pürüzsüz bir kıvam alana kadar bu işlemi sürdürün.
  • Verinleri sunacağınız bardakların tabanına ezdiğiniz bisküvileri yerleştirin.
  • Üzerine hazırladığınız kremayı ilave edin.
  • Kremanın üzerine reçel ekleyin ve bunu bardak dolana kadar bir kez daha tekrarlayın.
  • Hazırladığınız tatlıları dolapta soğuttuktan sonra servis yapın.

Püf Noktası

*Bu tarifi pudra şekeri ile karıştırdığınızda taze meyve püreleri ile de deneyebilirsiniz.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri Tarifleri

Vişne Soslu Toplar
50 Dakika
4-6 Kişilik
10B Görüntüleme
İncirli Hurma Tatlısı
45 Dakika
8-10 Kişilik
12B Görüntüleme
Özden Yılmaz
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
Kremalı Cup
60 Dakika
4-6 Kişilik
20B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.