Tarif

Somon Gravlax Tarifi

Somonu birde böyle deneyin, enfes somon gravlax tarifi.
20 Dakika
2-4 Kişilik
Deniz Ürünleri ve Balık Tarifleri
Tuzda pişirme
Somon Gravlax Tarifi
Paylaş
  • 19B
  • 27
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
350 g somon fileto
1/2 demet dereotu
1/2 demet maydanoz
200 g deniz tuzu
1 adet taze soğan kökü
1 adet mini poğaça
10 g akdeniz yeşilliği
7 g hardal

Nasıl Yapılır?

  • Dereotu ve maydanozu çok ince bir şekilde doğrayıp deniz tuzunu ekleyin.
  • Somonu bir tepsiye yatırın, üzerine karışımı sürün ve bir gün boyunca dolapta bekletin.
  • Servis yaparken ince ve orantılı bir şekilde keserek tabağa dizin.
  • Mini poğaçanın içine hardal sürüp, yeşillikleri koyarak üzerini kapatın ve somonun yanına ilave edin.
  • Taze soğan kökünü yağda kızartıp, yanına dekor olarak ilave edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Deniz Ürünleri ve Balık Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Kalamar Salatası Tarifi
15 Dakika
2-4 Kişilik
17B Görüntüleme
Confit Granyöz Tarifi
approved
60 Dakika
1 Kişilik
15B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ekşi Kremalı Fırın Somon Tarifi
18B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.