Kısık Ateş
Tarif

Somon Pasta Tarifi

Krepten nefis pasta yapımı: Füme somonlu krep tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
6-8 Kişilik
Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri
Tava
Paylaş
  • 13B
  • 64
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
240 ml Pınar Süt
Pınar
2 adet yumurta
280 g un
30 ml sıvı yağ
tuz
Araları ve Üzeri için:
240 g Pınar Labne
Pınar
1/2 demet dereotu
1 demet taze soğan

Nasıl Yapılır?

  • Krep için bir karıştırma kabında; süt, yumurta, un, sıvı yağ ve tuzu çırpın.
  • Birkaç dakika dinlendirdikten sonra hafifçe yağladığınız teflon tavaya karışımdan bir kepçe dökün.
  • Her iki tarafını da pişirin. Krep hamuru bitene kadar pişirme işlemine devam edin.
  • Hazırladığınız kreplerin üzerine labne peyniri sürün ve somon fümeleri yerleştirin.
  • Somon fümelerin üzerine de labne peyniri sürün. İnce kıydığınız dereotu ve taze soğanın yeşil kısımlarını serpiştirerek tekrar kreple kapatın.
  • Bu işleme bütün krepleri üst üste koyarak devam edin.
  • En üst katmana da aynı işlemleri uygulayın ve pasta dilimi halinde keserek servise hazır hale getirin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Levrek Marin Tarifi
40 Dakika
2 Kişilik
27B Görüntüleme
Murat Erol
Murat Erol
Head Chef
Salamura Sardalya Tarifi
approved
50 Dakika
4-6 Kişilik
15B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Acılı Karides Tempura Tarifi
30 Dakika
4-6 Kişilik
100B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.