Tarif

Somon Pasta Tarifi

Krepten nefis pasta yapımı: Füme somonlu krep tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
6-8 Kişilik
Deniz Ürünleri ve Balık Tarifleri
Tava
Paylaş
  • 11B
  • 63
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
240 ml Pınar Süt
Pınar
2 adet yumurta
280 g un
30 ml sıvı yağ
tuz
Araları ve Üzeri için:
240 g Pınar Labne
Pınar
1/2 demet dereotu
1 demet taze soğan

Nasıl Yapılır?

  • Krep için bir karıştırma kabında; süt, yumurta, un, sıvı yağ ve tuzu çırpın.
  • Birkaç dakika dinlendirdikten sonra hafifçe yağladığınız teflon tavaya karışımdan bir kepçe dökün.
  • Her iki tarafını da pişirin. Krep hamuru bitene kadar pişirme işlemine devam edin.
  • Hazırladığınız kreplerin üzerine labne peyniri sürün ve somon fümeleri yerleştirin.
  • Somon fümelerin üzerine de labne peyniri sürün. İnce kıydığınız dereotu ve taze soğanın yeşil kısımlarını serpiştirerek tekrar kreple kapatın.
  • Bu işleme bütün krepleri üst üste koyarak devam edin.
  • En üst katmana da aynı işlemleri uygulayın ve pasta dilimi halinde keserek servise hazır hale getirin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Deniz Ürünleri ve Balık Tarifleri Tarifleri

Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Fırında Mezgit Tarifi
50 Dakika
6-8 Kişilik
47B Görüntüleme
Onur Arslan
Onur Arslan
Akademi Mutfak Eğitmen & İşletme Ortağı - Şef Mavi Fethiye Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı
Palamut Buğulama Tarifi
approved
65 Dakika
2-4 Kişilik
18B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Sicilya Usulü Barbun Tarifi
40 Dakika
2-4 Kişilik
15B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.