Paylaş
- 22B
- 201
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
5 g kuru kekik
5 g karabiber
1 adet defne yaprağı
25 g salça
75 ml et suyu
1 adet baget ekmek
Nasıl Yapılır?
- 1Tereyağını tavada biraz eritip üzerine doğradığımız sosisleri ilave edip güzelce kavuruyoruz.
- 2Pişen sosislere tüm baharatları ekliyoruz.
- 3Bir kabın içinde salçayı et suyuyla açıp sosislerin üzerine döküyoruz.
- 4Salçalı sos bir iki kaynadıktan sonra sosisimiz hazır.
- 5Baget ekmeği eşliğinde sıcak olarak servis ediyoruz, afiyet olsun.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Ali Ronay
Ronay’s Deli Kurucu Ortağı & Şefi
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?