- Tarifler
- Pilav ve Rissotto
- Sucuklu Bulgur Pilavı Tarifi
Tarif
Sucuklu Bulgur Pilavı Tarifi
Geleneksel sofralarımızın vazgeçilmezi Bulgur Pilavı tarifi ile karşınızdayız. Sucuklu Bulgur Pilavı nasıl yapılır?
40 Dakika
2-4 Kişilik
Pilav ve Rissotto
Tencere

Paylaş
- 24B
- 40
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet kuru soğan
1-2 diş sarımsak
2 adet sivri biber
1 adet sarı biber
1 adet kırmızı biber
3 adet domates
30 ml zeytinyağı
700 ml su
yeteri kadar tuz
300 g pilavlık bulgur
Nasıl Yapılır?
- 1Soğan, sarımsak ve biberleri ince ince doğrayın.
- 2Domateslerin kabuklarını soyup küp küp doğrayın.
- 3Bir tencerede zeytinyağı ve tereyağını ısıtın ve küp şeklinde doğranmış gurme sucukları ilave edin.
- 4Sucuklar tam pişmeden soğan, sarımsak ve biberleri ekleyin, 2-3 dakika daha soteleyin.
- 5Domatesleri ilave edin, su ve tuzunu ekleyip karışımı kaynatın.
- 6Son olarak yıkanmış bulguru ekleyin, tencerenin kapağını kapatın ve kısık ateşte suyunu çekene kadar ara ara karıştırarak pişirin.
- 7Pişen bulgur pilavının üzerine kızgın tereyağı gezdirerek servis edebilirsiniz.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Kısık Ateş
Moderatör
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Pilav ve Rissotto Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.