Kısık Ateş
Tarif

Sütlü Çorba Tarifi

Besleyici olmasının yanı sıra yumuşak içimiyle kendinizi hafif hissedeceksiniz. Sütlü çorba tarifi nasıl yapılır?
40 Dakika
4-6 Kişilik
Çorba Tarifleri
Tencere
Sütlü Çorba Tarifi
Paylaş
  • 51B
  • 67
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 l Pınar Süt
Pınar
70 g pirinç
tuz
karabiber

Nasıl Yapılır?

  • Pirinci bol suda yıkayıp süzün. Derin bir tencerede 2 su bardağı su ile dibinin tutmamasına dikkat ederek haşlayın.
  • Haşlanınca sütü ekleyin. Tuzunu ekleyin. Kaynayınca ateşi kısın.
  • İstenen yoğunluğa gelinceye kadar kısık ateşte pişirin.
  • Servis yapmadan önce üzerine bol karabiber serperek sıcak servis yapın.

Püf Noktası

*Baharat oranını dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Çorba Tarifleri

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Kremalı Ispanak Çorbası Tarifi
65B Görüntüleme
Özden Yılmaz
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
Kinoalı Ayran Aşı Tarifi
30 Dakika
2-4 Kişilik
25B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Humus Çorbası Tarifi
45 Dakika
4-6 Kişilik
20B Görüntüleme

Yorumlar (1)

Hasibe Yaman
· 11.07.2020

Ölçüleri bilindik ölçülerde versenizherkesin evinde mutfak tartısı olmaya biliyo benim yok bütün tarifler için aynı şey olursa çok iyi olur