Tarif

Zerdeçallı Soğan Turşusu

Göz alıcı görüntüsüyle sofralarınızı renklendiren turşu tarifidir.
30 Dakika
4-6 Kişilik
Diğer
Tava
Zerdeçallı Soğan Turşusu
Paylaş
  • 9B
  • 120
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g kuru soğan
100 g toz şeker
100 ml su
250 ml beyaz şarap sirkesi
20 g zerdeçal

Nasıl Yapılır?

  • Soğanları kalın yarım ay şeklinde doğrayın.
  • Sos tavasına şeker, su, zerdeçal ve sirkeyi ekleyin.
  • Soğanların tamamı suyun içerisinde kalacak şekilde tavaya ekleyin.
  • Isıtmaya başlayın, kaynadığı an ocaktan alıp üzerine streç film çekerek soğumaya bırakın.
  • Tercihen bir gün sonra tüketmeye başlayın.

Püf Noktası

Beyaz şarap sirkesi yerine dilediğiniz sirkeyi kullanabilirsiniz.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Maxx Royal-Executive Sous Chef

Yorumlar (2)

Beliz Yorganci
· 09.03.2020

Baska hangi sirkeyi onerebilirsiniz?

Uzman Oytun Dağlı bu yorumu beğendi
Oytun Dağlı
· 17.03.2020

Beyaz şarap sirkesi yerine dilediğiniz sirkeyi kullanabilirsiniz.

Benzer Diğer Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Somon Waffle
20 Dakika
4-6 Kişilik
7B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Kıbrıs Tahanı
10 Dakika
2-4 Kişilik
8B Görüntüleme
Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Defne Yaprağı ve Limon Aromalı Tuz
8B Görüntüleme