Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem?

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
27.05.2019
Domates Pilavı Tarifi

Pirinç pilavını her haliyle sevenlerdenseniz, buram buram yaz domatesi kokan bu tarifi sizler için paylaşıyorum. Domatesli pilav nasıl yapılır?

40 Dakika
4-6 Kişilik
34B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
04.05.2021
Kuru Cacık Tarifi

Ferah kuru cacık tarifi: Kuru cacık nasıl yapılır? Şipşak hazırlayabileceğiniz, leziz bir meze tarifi! Kuru cacık yapmanın püf noktaları nelerdir?

20 Dakika
2-4 Kişilik
77B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
02.11.2022
Fırında Kök Sebzeli Kuzu Pirzola Tarifi

Herkesin damak tadına uyacak nefis bir tarif önerisiyle karşınızdayız! Kök sebzelerle hazırlanan fırında pirzola tarifi nasıl yapılır? Lokum kıvamında fırında pirzola yapmanın püf noktaları nelerdir? Aromatik sebzeler ile, fırında ağır ağır pişen bu etin lezzetine gerçekten hayran kalacaksınız 😊 Haydi gelin, bu pratik ve çok sağlıklı tarifin yapılışına birlikte göz atalım.

50 Dakika
4-6 Kişilik
20B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
18.04.2023
Kemalpaşa Tatlısı Tarifi

Ağızda dağılan tadı ve nefis şerbetiyle geleneksel Kemalpaşa tatlısı tarifi: Kaymaklı tahinli Kemalpaşa tatlısı tarifi nasıl yapılır? Tam kıvamında şerbet yapmanın püf noktaları nelerdir? Evinizde pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz Kemalpaşa tatlısı yapmak için gerekli malzemeler nelerdir? Tam ölçülü hazır Kemalpaşa tatlısı tarifi için hemen tıklayın!

30 Dakika
6-8 Kişilik
38B Görüntüleme