Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Yaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Demo Şefi
Uzmana Sor

Soru Sormak İçin Üye Olmalısın

Hemen üye olarak uzmanlara dilediğin soruyu sorabilirsin.

08 Haziran 2021

Sizce yemek yapmak yetenek işi midir ?

Hem yetenek hem bilgi ve tecrübelerini koordineli olarak kullanabilme işi bence:)

Gülçin KayaYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Demo Şefi
14 Haziran 2021

Şefim merhabalar sizi rahatsız ediyorum bir konuda . Ben aşçılık okuyorum ve bir menü hazırlamamız istendi seçim yapmakta zorlandım acaba banaÇorbabaşlangıçara sıcakana yemektatlı isimleri verebilir misiniz?

Ufuk Merhabalar ,Menüyü neye göre hazırlayacaksın? Konu, nerede uygulanacağı,kime sunulacağı ... Bunları belirtebilirsen sana yardımcı olabilirim diğer türlüsü amaçsız olur.

Gülçin KayaYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Demo Şefi
22 Nisan 2021

Merhabalar gülçin hanımBen lise mezunuyum tatlı ve yemek yapmaya ilgim var gideceğim aşçılık kursları ile kendimi daha çok geliştirmek istiyorum ve ilerde de Allah nasip ederse bu kurslardan aldığım sertifikalar ile veya birçok yerden aldığım bilgi ile pastane açmak istiyorum sizce kurslar ile de daha başarılı olur muyum yani başarılı olmak için üniversitenin aşçılık bölümünden mezun olmak gerekli mi fikrinizi çok merak ediyorum. İlham kaynağısınız benim için 😊Kısık ateş uygulaması harikaymış ya yeni keşfettimde..

Amira Merhabalar,Tatlı ve yemek yapmayı sevdiğini söylemişsin çok güzel ama pastane açmak istediğini de söylemişsin :)Öncelikle hangisini yapmak istediğinde netlik sağlamalısın .Çünkü yemek yapmak da olsa pastacılık da olsa teknikler ile ilgili bilgi kazanmak için sana bu işin okulunuokumanı öneririm. Okurken bence destekleyici olması ve sektör ile bağlantını koparmaman adına da sana bir şeyler öğreteceğine inandığın bir noktada çalışmanı öneririm. Bu pastane olur rest. olur o senin tercihin.

Gülçin KayaYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Demo Şefi
07 Nisan 2021

Merhaba ben gastronomiyim 9.sınıftayım sebzeler doğarken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Merhaba Ayberk. Şef Usulü kategorimizde ve Kısık Ateş Tv youtube kanalımızda yer alan mutfak eğitim videoları tam size göre. Tüm soruların cevabını oradan bulabilirsin. Başarılar 😊

Gülçin KayaYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Demo Şefi
02 Mart 2021

Merhaba ben 15 yaşındayım ileride gastronomi bölümü okumak istiyorumpek yetenekli olduğum söylenemez zamanla kendimi geliştirmek için ne yapmalıyım? Nereden başlamalıyım? Şimdiden teşekkür ederim :)

Gamzecim Merhabalar,Öncelikle hedeflerini belirleyip bu alanda emin adımlarla yürüme isteğin beni çok mutlu etti:)Kimse bu işlere başladığında mükemmel değil herkes bir yerden başlıyor böyle düşün.Sana yeni bakış açıları katacak çalışma alanlarını tercih edebilirsin. Otrel ,restaurant yada bir cafe bile olsa buna dikkat et. Mutfağa adım attıktan sonra gerisi gelir .Yapamayacağın iş yok öyle düşün :) Nereden başlamalıyımın cevabı sende, nereye hangi bölümü daha çok seversen ordan başlarsın.

Gülçin KayaYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Demo Şefi
16 Ocak 2021

Gercekten mi?! Cok seneler gecti biz icerenkoyden tasinali lise universite derken evlendim cocuklandim Amerikada yasiyorum senelerdir ☺️Ya siz ? Nurcin nasil ? halen icerenkoyde misiniz evlendiniz mi ? 😇

Gerçekten ya:) şakaaaa bir de çocuk var vay anasını çok sevindim1 tane mi kız mı erkek mi :)Biz hala içerenköyde oturuyoruz tatlım ,evlenmedik ikimizde bekarız hala :))) Ben Pınar'da çalışıyorum anladığın üzere bu markanın şefliğini yapıyorum.Nurçin iç mimar oldu nobel ilaç firmasında mimari departmanda deerken valla hayat böyle devam ediyor.Sen nasıl Amerika ya taşındın nasıl olduu :)

Gülçin KayaYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Demo Şefi
12 Ocak 2021

Evet 👏🏻

Geçen gün daha aklıma geldi biliyor musun Nurçinle konustuk hatta levon ğast otdan geçiyorduk:) nasılsın neler yapıyorsun

Gülçin KayaYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Demo Şefi
11 Ocak 2021

Inanamiyorum bir tarif sitesinde ortaokul arkadasimla karsilasabilecegim aklimin ucundan gecmezdi!Biz seninle ayni semtte icerenkoyde oturuyorduk onu hatirliyorum😊2 ozge vardi biri renkli gozlu sarisindi digeri bendim. C sinifindaydik sanirimYani kesik kesik hatirliyorum sinif arkadaslarimi daha nasil hatirlatabilirim bilemiyorum ama cok sevindim gercekten😇🙏🏻

:))) renkli gözlü olan Özge Eriş'ti içerenköy levon pastanesinin üstündemiydi ev?? sanki öyle hatırlıyorum.

Gülçin KayaYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Demo Şefi
07 Aralık 2020

Merhaba , gastronomi öğrencisiyim ve size de danışmak istiyorum içinde protein karbonhidrat ve bağlayıcıların bulunduğu bir sos ve sunum ön planda olan bir ana yemek önerebilir misiniz?

Nur Merhabalar ,Kusura bakma yoğunluktan dolayı geç gördüm mesajını,eğer bir faydası olacak iseHem Türk Mutfağından hem de senin isteklerini karşılayabilecek Fatih Şefin Çok güzel bir reçetesi var onu seninle paylaşayım,Vişne soslu Fıstıklı Kebap500 gram kuzu kıyması50 gram antep fıstığıTuzVişne sosu için :200 gram vişne1 çay bardağı su2 yemek kaşığı şeker3 yemek kaşığı Kemal Kükrer Vişne ekşisisosu pişirip blenderdan geçirdikten sonra kebapların üzerine dökerek servis ediyoruz.

Gülçin KayaYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Demo Şefi
31 Aralık 2020

Merhaba Gulcin hanim , genellikle tarif bakarim bakarken sizin isminizi ve resminizi gorunce ! kusuruma bakmayinbelki bir tarif sormayacagim ama sizinle ayni sinifta ortaokuldantanisikligimiz varmi diye dusunuyorum cunku isminiz ve simaniz bana cok tanidik geldi ama emin degilim(ilhamiertem ilkogretimokulu) 😇👋🏻

Özge Merhabalar :)Evet orta okul İlhami Ertemdemekki tanışıyor olabilriz, soy ismin nedir bende hatırlarım belki

Gülçin KayaYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Demo Şefi
05 Ocak 2021

Gülçin Hanım ben kavanozda san sebastian tarifinizi birebir uyguladım fakat yumurta koktu neden olabilir sizce tekniği öğrenebilir miyim bir daha hata yapmamak için? Teşekkürler

Ebru Hanım merhabalar,Ben bu tarifi çok sık ve uzun zaöandır yapıyorum hiç böyle bır koku olmadı ,yumurtayı en son koyduğunuzda çok az çırpma işlemi yapmalısınız uzun süre yaptıysanız eğer bundan dolayı da koku maalesef olabilir .Uzun çırpma istemediğimiz bir uygulama bu sebepten dolayı.

Gülçin KayaYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Demo Şefi
17 Ekim 2020

Meraba benim yaşım daha 14 mutfağa çok hevesliyim mutfakta il nerden başlamam gerekir

Enescim Merhabalar,Ne kadar güzel bir yaştasın,kıymetini bil yaşının :)Enescim ilk nerede başladığının 'bence ' bir önemi yok, sen yeter ki her bulunduğun alanda neyi, neden yaptığını sorgula ve araştır, merakın hiç bitmesin. Hangi bölümde olursan ol verilen işi hakkıyla yap ve öğren.

Gülçin KayaYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Demo Şefi
14 Kasım 2020

İyi günler şefim benim sorum covid dönemi boyunca bir karisiminz var mı pazarlama ödevim için.saygilarimla😊🙏👋

Mizgin Merhabalar ,Covid dönemi boyunca hiç hiç karışım kullanmadım sadece C ve D vitamini yüksek gıdalar iletakviye ettim kendimi..

Gülçin KayaYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Demo Şefi
28 Eylül 2020

Okuduğunuz kitaplar hakkında bilgi alabilir miyim

Merhaba,Kitap konusunda özellikle seçmiyorum genelde araştırmama yönelik gelişiyor ve mutfak türlerine göre çeşitleniyor diyebilirim:)

Gülçin KayaYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Demo Şefi
10 Ekim 2020

Gülçin Hanım merhabalar, yeğenim mozaik pastayı çok seviyor ve sık sık yapıyorum...sormak istediğim en iyi hangi bisküvi ile yapabilir genel lezzeti arttırabilirim? Şimdiden teşekkür eder çalışmalarımızdan başarılar dilerim

Merhabalar Sema hanım :)Mozaik pastayı kim sevmez kii :) Ben ülker petibör bisküvi kullanıyorum bazen buna bebe büskivisi ilave ediyorum. Dilerseniz öyle deneyebilirsiniz belki seversiniz :)

Gülçin KayaYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Demo Şefi
21 Eylül 2020

Merhaba şefim tuzyag aşırısı kitabını onerirmisiniz sevgiler

Merhaba Mizgin, okumadım maalesf , ama okuyup inceleyip en kısa zamanda sana kitapla ilgili geri bildirimimi yaparım :)

Gülçin KayaYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Demo Şefi
10 Eylül 2020

Domates çorbası nasıl yapılıyor acaba püf noktaları ile alabilirmiyim Gülçin hanim

Merhabalar Ekin,Püf nokta olarak ben domatesleri bütün halde biraz zeytinyağtaze kekik Ve bütün sarımsak ile fırınlıyorum. Daha sonra robottan geçirip un ile bağlıyorum. İlave domates suyu da kullanabilirsin.Fırınlıyorum çünkü Çoook lezzetli lezzetli oluyor.

Gülçin KayaYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Demo Şefi
16 Ağustos 2020

Merhababen lise öğrencisiyim ve bu bölümü okumk çok istiyorum mutfak ta olmayı çok seviyorum evde kendi kendime tarifler deniyorum fakat yapamıyorum yani hep bı sorun oluyor artık umutsuzluğa kapıldım ben yapamam diyebu iş sizce yetenek işimi yoksa öğrenerek te yapılabilirmi ?

Merhaba Ayşenur,Öncelikle aslaa ama asla ümitsizliğe kapılma !!Tabiki öğrenerek yapabilirsin. Her şeyin temeli öğrenmek ve anlamak!Yapman gereken ,neden olmadığını ,neyin buna etken olduğunu öğrenip bir sonraki yapımdadoğru neticeye ulaşman.Ben kendi adıma da diyebilirim , her yaptığım ürün mükemmel oluyor diye birşey yok!!Çoğu kez olmayıp tekrar tekrar yaptığımız ürünler reçeteler var. Sadece doğrusunu öğren ama yılmaolur mu :)Sevgiler.

Gülçin KayaYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Demo Şefi