Kurban Bayramı gelmeden bilmeniz gerekenler nelerdir? Mesela kurban eti nasıl hazırlanır? Kurban eti nasıl parçalanır ve tazeliği korunur? Tüm püf noktaları ve doğru cevapları için koleksiyonumuza göz atmayı unutmayın!
Kurban eti neden kokar? Kurban eti nasıl saklanır? Kurban eti yıkanır mı? Kurban eti ne kadar dinlendirilmelidir? Kurban eti nasıl parçalanır?
Kurban eti nasıl pişirilir? Kurban eti pişirme teknikleri nelerdir? Kurban eti pişirirken nelere dikkat etmek gerekir? İşte tüm detaylarıyla kurban eti pişirmenin ipuçları…
Kurban Bayramının olmazsa olmazı kavurmaya sofranızda yer açmaya hazır mısınız? Son günlerin en çok merak edilen tariflerin başında kavurma geliyor. Kavurma kurban etinin neresinden yapılır? Kavurma nasıl yapılır? Kurban eti kavurması nasıl pişirilir? Lokum kıvamında kavurma yapmanın püf noktaları nelerdir?
Kurban eti nasıl ve kaç ay saklanır? Kurban eti ne kadar sürede tüketilmelidir? Yeni kesilen et ne kadar dinlendirilmelidir? Kısacası kurban eti hakkında bilinmesi gereken püf noktalarına hemen göz atabilirsiniz!
Kurban Bayramı öncesi bilgilendirme niteliğinde... Kuzu ve koyu eti arasındaki farklar nelerdir? Koyun eti neden kokar? Koyunun bölümleri nelerdir, yemeklerde kullanımı nasıl olmalıdır?
Herkesin bilmesi gerektiğini düşündüğüm konulardan bir tanesini sizler için paylaşıyorum.
Kurban etleri nasıl saklanır? Kesilen etler hemen tüketilebilir mi? Et nasıl parçalanır? Hepsi ve daha fazlası için tıklayın.
‘’Et nasıl yıkanır?’’ sorusundan daha önemlisi, ‘’Et yıkanmalı mıdır?’’
Etinizi son derece leziz hale getiren marinasyon tarifi. Izgara için et terbiyesi nasıl yapılır?