Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Uzmana Sor

Soru Sormak İçin Üye Olmalısın

Hemen üye olarak uzmanlara dilediğin soruyu sorabilirsin.

12 Ağustos 2020

Şefim, tarifleriniz hem lezzetli hem pratik elinize emeğinize sağlık. sitede örnek menüler oluşturursanız çok seviniriz. Selamlar

Teşekkür ederim Nurcihan, takipte kal! 👏👍

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
23 Nisan 2020

Merhaba cheftürk mutfağına karşı fazlaca ilgim var kendimi geliştirmek için ne tarz önerileriniz olur acaba

Araştır, oku, uygula ve çok çalış. Başarılar

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
23 Nisan 2020

Gastronomi okumayı düşünen bir üniversite öğrencesi adayına tavsiye edebileceğiniz bir devlet üniversitesi var mı ve bu öğrencilere tavsiyeniz var mı?

Çok çalışma gerektiren bir meslek ilk önce onu bilmelisiniz. Üniversite üniversitedir. İsim vermeyi doğru bulmuyorum. Eminim sen daha iyi araştırıp karar verebilirsin. Hayırlısı olsun.

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
24 Nisan 2020

Roportaj için nasıl iletişime geçebiliriz sizinle. ?? Turuncu Dergisi adına. Tesekkürler.

Telefon veya canlı görüşme yapabiliriz. Veya kısık ateş üzerinden sorularını sorabilirsin.

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
24 Nisan 2020

Şefim ben Gastornomi ve mutfak nastlari öğrencisiyim 2 sinifim sizin yanizda staj yapmak istiyorum çünküSizi kendime yemek anlayisima cok yakin buluyorum eger 1 ay bile yanizda staj icin cagirir saniz cok ama cok mutlu olurum ve yzuznuzu kara cikarmamEger beyenmezseniz 1 gun bil3 cikwrta bilirsiniz 14 yasimdan beri mutfaktayim

Bu konuyla ilgili cv'ni info@zennup.com.tr adresine yollayabilirsin. Sanıyorum ki stajyer kontenjanımız doldu. Gelecek zamanlar için şansını tekrar deneyebilirsin.

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
23 Nisan 2020

Ançuez ve sardalya konservesi arasındaki fark nedir? Ançuez yerine sardalya konservesi kullanabilir miyim?

Ben ekstra fark görmüyorum. İçerik olan aynı sayılabilirler.

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
24 Nisan 2020

Merhabalar Ömür bey Zennup Ankara’yla tanışırmıyız yakın zamanda

Merhaba Fatma, yakın zamanda öyle bir şey yok maalesef.

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
23 Nisan 2020

Gastronomi okuyan veya araştıran birine tavsiye edebileceğiniz kitaplar listeniz var mı? Mutlaka okuyun dediğiniz teşekkür ederim şimdiden.

Kısık Ateşte önerdiğim kitaplara ulaşabilirsin. En iyi 10 gastronomi kitabı içeriğinden.

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
16 Nisan 2020

Ömür Bey merhaba, sağlıklı şekersiz gidalardan evde yapması en kolay olan hangisidir?

Meyve sulu komposto hazırlayabilirsin. Ben mesela kuru meyveleri bir parça çayla demleyip daha sonra şekerlenmesi için elma suyuna atıyorum. Veya tatlandırmak istediğim şeyler için pekmez kullanıyorum. Helva tariflerini de bal veya pekmezle bağlayabilirsiniz.

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
02 Nisan 2020

Iktisattan mutfağa nasıl bir geçiş yaptiniz?

Hep bu işi yapacaktım zaten ama üniversite okumak da istiyordum ve çok düşünmeden seçtim. Ama iyi ki okumuşum diyorum. Mesleğimde büyük katkı sağlıyor.

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
29 Mart 2020

Merhabalar, evden çıkmadığımız bu günlerde "Bursa Mutfağı" isimli kitabınızdaki tariflerle cocukluğumdan beri ismini büyuklerimizden duyduğum pek çok yemegi uygulama şansi verdiğiniz icin tesekkur ederiz. Bursa'da katılabileceğimiz workshopunuz var mı? Sagliklı gunler dilerim.

Selam Mert, teşekkürler. Böyle bir workshop yok maalesef.

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
11 Mart 2020

Sefim selcuk üniversitesi ascilik bölümü 1. Sinif ogrencisiyim bu yaz staj donemini yaninizda tamamlamaktan mutluluk duyarim yardimci olursaniz sevinirim

Bu konuyla ilgili cv'ni info@zennup.com.tr adresine yollayabilirsin. Sanıyorum ki stajyer kontenjanımız doldu. Gelecek zamanlar için şansını tekrar deneyebilirsin.

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
09 Mart 2020

Chefim cv 'me yardımcı olabilirmisiniz. Referans olabilirmisiniz,

Onur selam, beraber çalışmadıysak nasıl referans olabilirim ki? Sen de yapmamalısın, çalıştığın insanlardan referans almalısın.

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
06 Mart 2020

Kitaplarınızın yeni baskıları yapılacak mı Ömür bey?

Zennup'un yeni kitabı çıktı.

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
01 Mart 2020

Gastronomi hayali ile yanıp tutuşan bir benden merhaba .. Gastronomi dünyasına adım atmayı gece gündüz çalışmayı öğrenmeyi istiyorum ama sanıyorum nereden başlayacağımı bilemiyorum.. yardımınıza yönlendirmenize çok ama çok ihtiyacım var

Elif merhaba, üniversite okuyorsan okumaya devam et, kendine yakın hissettiğin ve keyif aldığın şeylere yönel, okumuyorsan da iş hayatında sevdiğin alanda kendini geliştirmeye bak. Başarılar

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
23 Şubat 2020

Merhaba ben Selçuk üniversitesi gastronomi öğrencisiyim.Birkaç sorum olacaktı.Yardımcı olur musunuz?

Tabii buradan sorularını iletebilirsin.

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
22 Şubat 2020

Merhaba şefim ben aşçılık öğrencisiyim de kendimi nasıl geliştirebilirim biraz bilgi verir misiniz?

Dilan merhaba, işinin her aşamasını iyi bilmen gerekiyor bunun için de yılmadan çalışmaya devam etmelisin... Zamanla her şey dilediğin gibi olacaktır. Başarılar

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
20 Şubat 2020

Merhabalar ben Selçuk üniversitesi gastronomi ve mutfak sanatları bölümü öğrencisiyim ödevim için bir şef ile röportaj yapmam gerekiyor bana e mail adresinizi söylerseniz sorularımı ordanda sorabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Selam Simge, ne yazık ki e-mail üzerinden röportaj yapmıyorum. Telefon veya canlı görüşme yapabiliriz. Veya kısık ateş üzerinden sorularını sorabilirsin.

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah