add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Uzmana Sor

Soru Sormak İçin Üye Olmalısın

Hemen üye olarak uzmanlara dilediğin soruyu sorabilirsin.

19 Haziran 2019

Merhaba. Seyyah (gezgin olmak) sizce bu sektör de nasıl bir duygu. Ben küçük bir fırında çalışan, 27 yaşında bir mayalı ustasıyım ilgi alanım serpme açma. Kısık ateş ile henüz az önce tanıştım ve ilk dikkatimi çeken siz oldunuz. :) ilginiz için teşekkür ederim.

Selamlar, gezgin olmak gerçekten çok güzel bir duygu. Aynı zamanda beni geliştiren ve eğiten bir duygu, fırsat buldukça sizlerinde gezip görmenizi öneririm.

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
19 Haziran 2019

Gastronomi öğrencisi olup zennup ta çalışmayı o kadar istiyorum ki.. Keşke yardımcı olsanız:))

Selam, Alper Tuğrul Ünlütürk'e staj için başvurabilir, info@zennup.com.tr hesabına CV'ni yollayabilirsin.

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
19 Mayıs 2019

Merhaba ben Ahmet 12 yaşındayım bana güzel bir tatlı tarifi verebilir misiniz ramazan için

Selam Ahmet, hem kolay hem leziz tariflerden olan süt helvası ve sahine tatlısını Kısık Ateş'ten bulabilirsin.

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
14 Mayıs 2019

Kars gravyerininen çok yakıştığı ürünler nelerdir ömür şefim

Selam Esra, şahsen ben sabah kahvaltılarında ekmek arasında bal ile tüketmeyi çok seviyorum.

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
13 Mayıs 2019

Ömür merhaba ben Esin. Merter'den ilkokul arkadaşıydık. Ben evden butik pasta yapıyorum. Seni burda görünce çok şaşırdım ve çok mutlu oldum.

Selam Esin, işlerinde başarılar diliyorum :) Kısık Ateş'le yaptığımız bir organizasyona gelmeni isterim, görüşmek üzere.

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
09 Mayıs 2019

Merhabalar. Kolay gelsin. Üniversitede aşçılık bölümü okuyorum. Önerebileceğiniz kesinlikle okumalısın dediğiniz kitap yahut kitaplar var mı ?

Merhaba Ömer, Türkçe basılmış ilk yemek kitaplarının tamamını okumalısın. Sevgiler.

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
10 Mayıs 2019

Antalya'da organize etmeyi düşündüğünüz workshop ya da seminer var mı? Katılmayı çok isterim

Merhaba Özlem, şimdilik böyle bir programım yok maalesef. Sevgiler.

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
10 Mayıs 2019

Şefim Ankara'da Osmanlı mutfağının doruklarına ulaşabileceğimiz tavsiye edebileceğiniz bir mekan var mı ?

Merhaba Sevban, Marlinda Ethnic Foods'u tavsiye ediyorum.

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
02 Şubat 2019

Şefim Yusuf Karakurt adım Pazartesi yapacağınız seminere katılmak istiyorum dışarıdan Katılımdan mümkün mü bilmiyorum. İstanbul’a Mersin’den geldim ekşi mayalı ekmek eğitimi almak için hatta Kahramanmaraş’tan eylül hanımı da ziyaret ettim onunlada tanıştık o yarın mümkünse seminerimize katılmak ve sizinle tanışmak istiyorum.sonrasında eğer Bursa’ya dönecekseniz zennup 1844 ü de ziyaret etmek istiyorum. Eylül hanımın açtığı mekana benzer bir yerde Mersin’de biz açmak istiyoruz bu konuda sizden fikir almak isterim.

Selam Yusuf,Bursa'ya bekleriz. Eylül hanım'dan detaylı bilgi alabilirsin...

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
05 Şubat 2019

Ben biryerlerde makaron yapmayı başaramadım bana yardımcı olurmusunuz,püf noktaları nedir birde badem unu dışında hangi unlarla yapılabilir?

Selam Sevda,Önce tüm helva yapmayı öğrenmelisin...

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
09 Mart 2019

Gastronomi için nasil hazırlanmalıyim

çok oku ve çok gez...

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
03 Nisan 2019

Merhaba şefİş konusunda yardımcı olabilir misin ?

Selam Vedat,Öncelikle hangi kanal ve kolda çalışma istediğine karar vermen gerekmekte. İlgi alanlarını seçersen arama ağını daraltabilir ve hedef odaklı başvurularını yapabilirsin.

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
24 Ocak 2019

Merhaba chef im çok merak ettiğim bişey var aslında pekmez ile yapılan herhangibi yemek varmı

Sema Ümmet,Nar ekşisi de bir pekmez olduğu için nar ekşisi pekmezi ile yapılan yemekleri baz alabilirsin. Örnek olarak dolmalar :)

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
04 Nisan 2019

14 yaşındayım aşçılık lisesine gidemiyorum esnaf lokantasında çalışıyorum ilerde aşçılık kursuna gitmeyi düşünüyorum kendimi gelistirebilir miyim

6 sene her yerde çalış. Sonra ne yapmak istediğine karar verebilirsin. Aşçılık kursları da başarılıdır.

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
19 Şubat 2019

Sadece türk mutfağını öğrensem ilerde iş sıkıntısı yaşarmıyım

Bilakis, dünyanın her yerinde iş bulabilirsin:)

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
16 Şubat 2019

basarınızın sırrı ne

Çok çalışmak, çok okumak...

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
19 Ocak 2019

Sefim sadece hürmetlerimi sunarım.iyiki varsın.erzurum da misafir etmekten onur duyarim sizi

Selam Serkan,info@kisikates.com.tr adresine Erzurum okullarında seminer istiyoruz dersen hemen ayarlayalım :)

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
15 Ocak 2019

Kırmızı et pişirmeden önce tuzlanır mı?

selam Başar,Evet tuzlanır.afiyetle,

Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah