Kısık Ateş
Tarif

Ananaslı ve Taze Kişnişli Tavuk Tarifi

Meyve ve tavuğun muhteşem uyumu, ananaslı ve taze kişnişli tavuk tarifi.
20 Dakika
2-4 Kişilik
Beyaz Et Tarifleri
Soteleme
Ananaslı ve Taze Kişnişli Tavuk Tarifi
Paylaş
  • 11B
  • 25
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g tavuk göğüs
200 g ananas
20 g sıvıyağ
1 diş sarımsak
1/4 demet taze soğan
1/4 adet limon suyu
1/4 demet taze kişniş

Nasıl Yapılır?

  • Tavuk etini dondurucuya koyun.
  • Donunca buzluktan çıkarıp ince ince kıyın.
  • Ananasın kabuğunu soyup etli kısmını küçük parçalara bölün.
  • Kişnişi, taze soğan ve sarımsakları ince ince kıyın.
  • Tavayı kızdırdıktan sonra sarımsak taze soğanı soteleyin ve ardından tavuk etini ekleyin.
  • Üzerine ananasları ve limon suyunu ekleyin, iyice karıştırarak tavuklar olana kadar pişirin.
  • Servis yapmadan önce üzerine taze kişniş atın.
  • Yanında buharda pişmiş pirinç ile servis yapabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Et Tarifleri Tarifleri

Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Köri Soslu Tavuk Tarifi
45 Dakika
6-8 Kişilik
579B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Kaparili Kremalı Tavuk Tarifi
16B Görüntüleme
Tavuklu Patlıcan Kebabı Tarifi
23B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.