- Tarifler
- Et Tarifleri
- Beyaz Et Tarifleri
- Ananaslı ve Taze Kişnişli Tavuk Tarifi
Tarif
Ananaslı ve Taze Kişnişli Tavuk Tarifi
Meyve ve tavuğun muhteşem uyumu, ananaslı ve taze kişnişli tavuk tarifi.
20 Dakika
2-4 Kişilik
Beyaz Et Tarifleri
Soteleme
Paylaş
- 10B
- 25
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g tavuk göğüs
200 g ananas
20 g sıvıyağ
1 diş sarımsak
1/4 demet taze soğan
1/4 adet limon suyu
1/4 demet taze kişniş
Nasıl Yapılır?
- 1Tavuk etini dondurucuya koyun.
- 2Donunca buzluktan çıkarıp ince ince kıyın.
- 3Ananasın kabuğunu soyup etli kısmını küçük parçalara bölün.
- 4Kişnişi, taze soğan ve sarımsakları ince ince kıyın.
- 5Tavayı kızdırdıktan sonra sarımsak taze soğanı soteleyin ve ardından tavuk etini ekleyin.
- 6Üzerine ananasları ve limon suyunu ekleyin, iyice karıştırarak tavuklar olana kadar pişirin.
- 7Servis yapmadan önce üzerine taze kişniş atın.
- 8Yanında buharda pişmiş pirinç ile servis yapabilirsiniz.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Elif Çıtak
Şef
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Et Tarifleri Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.