Tarif
Balkabağı Sarması
Balkabağından her türlü tarif yapılabilir fakat bu tarif benim en sevdiklerim arasında yer alıyor.
25 Dakika
2-4 Kişilik
Sıcak / Soğuk Mezeler
Haşlama

Malzeme Listesi
1 dilim balkabağı
200 g Pınar Beyaz
yarım demet dereotu
Nasıl Yapılır?
- 1Balkabağını bir soyacak yardımı ile ince dilimlere ayırın.
- 2Kaynayan suyun içerisine atın ve yumuşayana kadar pişirin.
- 3Başka bir kapta Pınar Beyaz ve ince doğranmış dereotunu iyice karıştırın.
- 4Balkabaklarının içerisine 1 tatlı kaşığı kadar iç harçtan koyarak sarın.
- 5Servis tabağına alıp üzerini dereotu ile süsleyerek servis yapın.
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.