add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcameracancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookiedownloadediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-ateslinkloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpictureplacesquestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartrashtwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Tarif

Balkabağı Sarması

Balkabağından her türlü tarif yapılabilir fakat bu tarif benim en sevdiklerim arasında yer alıyor.
25 Dakika
2-4 Kişilik
Sıcak ve Soğuk Meze
Haşlama
Balkabağı Sarması

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 dilim balkabağı
200 g Pınar Beyaz
Pınar Ürünü
yarım demet dereotu

Nasıl Yapılır?

  • Balkabağını bir soyacak yardımı ile ince dilimlere ayırın.
  • Kaynayan suyun içerisine atın ve yumuşayana kadar pişirin.
  • Başka bir kapta Pınar Beyaz ve ince doğranmış dereotunu iyice karıştırın.
  • Balkabaklarının içerisine 1 tatlı kaşığı kadar iç harçtan koyarak sarın.
  • Servis tabağına alıp üzerini dereotu ile süsleyerek servis yapın.
Ömür Akkor
Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
Paylaş

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
0 / 1000

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Patlıcanlı Meze
15 Dakika
4-6 Kişilik
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Frenk Cacığı
15 Dakika
2-4 Kişilik
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Közlenmiş Patlıcan
25 Dakika
2-4 Kişilik