Kısık Ateş
Tarif

Choco Labne San Sebastian Cheesecake Tarifi

Klasik San Sebastian Cheesecake’e alternatif bir çeşit olarak Choco San Sebastian Cheesecake tarifi! Çikolatalı San Sebastian Cheesecake tarifi nasıl yapılır? İşte detaylar...
60 Dakika
8-10 Kişilik
Cheesecake Tarifleri
Fırın
Paylaş
  • 19B
  • 156
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
600 g Pınar Choco Labne
Pınar
250 g pudra şekeri
600 g Pınar Krema
Pınar
250 g Pınar Latte Art Barista Süt
Pınar
400 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
7 adet yumurta
70 g un

Nasıl Yapılır?

  • Mikser makinesinde, Pınar Choco Labne ile pudra şekerini pürüzsüz bir kıvam alana kadar çırpın. (yaklaşık 3 dakika)
  • Üzerine krema, süt ve ekşi kremayı ilave edin.
  • Tek tek olacak şekilde yumurtaları ve elenmiş unu ilave ederek karışımı birbirine yedirin.
  • Cheesecake çemberini yağlayın ve içerisini yağlı kağıt ile kaplayın.
  • Karışımı süzerek 26 cm’lik cheesecake kalıbına dökün.
  • Önceden ısıtılmış 200°C fırında 40 dakika pişirin.
  • Fırından alın ve soğumaya bırakın. Cheesecake’i bir gün dolapta dinlendirirseniz çok daha lezzetli olacaktır.

Püf Noktası

*26 cm'lik cheesecake kalıbı kullanılması uygundur!

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Pasta Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Çikolata Soslu Mini Cheesecake Tarifi
13B Görüntüleme
Choco Labne ve Kestaneli Cheesecake Tarifi
12B Görüntüleme
Özden Yılmaz
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
Hurmalı Cheesecake Tarifi
70 Dakika
6-8 Kişilik
18B Görüntüleme

Yorumlar (4)

TeraneThe
· 15.02.2020

Guzel

Uzman Oytun Dağlı bu yorumu beğendi
İnci Dinek
· 25.03.2020

Şef birsey sormak istiyorum bende san sebastian yaptim fakat suresi dolduğu halde disari cikarttigimda çöktü .. püf noktası varmi ? Ogrenebilirmiyim rica etsem tesekkur ederim .

Oytun Dağlı
· 25.03.2020

Yüksek olasılıkla fırından kaynaklıdır. Pişirme süresi fırından fırına farklılık gösterdiği için takip ederek pişirmeni öneriyorum. Teşekkürler.

İnci Dinek
· 25.03.2020

Tesekkur ederim şef🤗