Kısık Ateş
Tarif

Dip Soslu Paçanga Böreği Tarifi

Böyle bir böreğe kim hayır diyebilir ki? Dip sos eşliğinde paçanga böreği nasıl yapılır?
20 Dakika
4-6 Kişilik
Börek Tarifleri
Fırın
Dip Soslu Paçanga Böreği Tarifi
Paylaş
  • 21B
  • 18
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
6 adet Pınar Paçanga Böreği
Pınar
240 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
20 g Pınar Acı Sos
Pınar
2 adet kıyılmış frenk soğanı
2 adet taze kekik

Nasıl Yapılır?

  • Paçanga böreklerini 120°C fırında 15 dakika pişirin.
  • Bu esnada ekşi krema, acı sos ve taze baharatları harmanlayın.
  • Börekler hazır olduktan sonra dip sos olarak hazırladığınız sosla beraber servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Hamur İşi Tarifleri Tarifleri

Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Kıymalı Çi Börek Tarifi
55 Dakika
4-6 Kişilik
12B Görüntüleme
Burgu Makarnalı Peynirli Börek Tarifi
15B Görüntüleme
Maksut Aşkar
Maksut Aşkar
Neolokal Restoran Şefi ve Ortağı
Kereviz Böreği Tarifi
90 Dakika
1 Kişilik
33B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.