Tarif

Humuslu Pancar Salatası Tarifi

Humuslu Pancar Salatası tarifi nasıl yapılır?
55 Dakika
2-4 Kişilik
Sıcak ve Soğuk Meze Tarifleri
Karıştırma
Humuslu Pancar Salatası Tarifi
Paylaş
  • 19B
  • 98
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet pancar
55 g nohut
40 ml zeytinyağı
20 g tahin
1/2 adet limon suyu
1 diş sarımsak
tuz
kimyon
toz kırmızı biber
40 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
40 g Pınar Yoğurt
Pınar
4 dilim baget ekmeği
Süslemek için:
taze kekik
ceviz içi

Nasıl Yapılır?

  • Pancarları soyun, haşlayın ve rendeleyin.
  • Nohutları haşlayın, üzerinde oluşan köpüğü temizleyin ve rondoda püre haline getirin.
  • Rendelenmiş pancarları ve nohutları karıştırarak birleştirin.
  • Zeytinyağı, tahin ve limon suyunu ilave edin.
  • Sarımsağı rendeleyin ve karışıma ilave edin.
  • Tuz, kimyon ve kırmızı biber ile tatlandırın. Bu oranı damak zevkinize göre ayarlayabilirsiniz.
  • Pınar ekşi krema ve yoğurt ile karışımı birleştirin.
  • Sunum için baget ekmek dilimlerine az miktarda zeytinyağı gezdirin ve 180 derece fırında 10 dakika kızartın.
  • Pancarlı humusu ister salata kasesinde ister baget ekmeği üzerine sürerek servis edin.
  • Sunumunuzu ceviz ve taze kekik ile süslemeyi unutmayın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Sıcak ve Soğuk Meze Tarifleri Tarifleri

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Şakşuka Tarifi
40 Dakika
8-10 Kişilik
40B Görüntüleme
Lor Mahlutu Tarifi
30 Dakika
2-4 Kişilik
32B Görüntüleme
Taze Bakla Ezmesi Tarifi
30 Dakika
2-4 Kişilik
26B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.