Tarif

Papaz Yahnisi Tarifi

Nefis bir ana yemek olan Papaz Yahnisinin orijinal tarifi nasıl yapılır? Soğanlı papaz yahnisi tarifinin tüm detaylarına videomuzdan ulaşabilirsiniz.
60 Dakika
4-6 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Tencere
Papaz Yahnisi Tarifi
Paylaş
  • 56B
  • 176
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
20 g Pınar Tereyağı
Pınar
800 g kuşbaşı dana eti
400 g arpacık soğan
8 diş sarımsak
kimyon
karabiber
30-40 ml üzüm sirkesi
yeteri kadar tuz

Nasıl Yapılır?

  • Bir tencerede tereyağını eritin, kuşbaşı etleri dış yüzeyleri kızarana kadar yüksek ateşte mühürleyin.
  • Ardından soyulmuş arpacık soğanları ve sarımsakları bütün olarak ekleyin.
  • Kimyon ve karabiberle tatlandırdıktan sonra güzelce karıştırın. Ardından üzüm sirkesini ilave edin.
  • Çok kısık ateşte, ortalama 45 ile 60 dakika arası etler yumuşayana kadar pişirin.
  • Pişen etleri tuz ile tatlandırdıktan sonra sıcak olarak servis edebilirsiniz.

Püf Noktası

*Sirke yerine fermente edilmiş kırmızı üzüm suyu kullanabilirsiniz.
*Tarif videomuza Kısık Ateş TV YouTube kanalımızdan ulaşabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Et Tarifleri Tarifleri

Levent Demirçakmak
Levent Demirçakmak
Gelişim Üniversitesi - Öğretim Görevlisi
Kereviz Püreli Kuzu İncik Tarifi
17B Görüntüleme
Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Fesleğenli Bezelyeli Misket Köfte Tarifi
12B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Pratik Beğendili Cızbız Köfte Tarifi
14B Görüntüleme

Yorumlar (4)

Hayal Gençoğlu
· 12.02.2021

Şeflerin 👑👑

Uzman Fehmi Samancı bu yorumu beğendi
Fehmi Samancı
· 13.02.2021

Teşekkürler 😊

Ismail Ratil
· 17.04.2022

Teşekkür ederiz chefim

Uzman Fehmi Samancı bu yorumu beğendi
Fehmi Samancı
· 18.04.2022

😊👍👍