- Tarifler
- Kahvaltı Tarifleri
- Bowl/Kase Tarifleri
- Red Velvet Granola Tarifi
Tarif
Red Velvet Granola Tarifi
Kahvaltı veya ara öğünlerinize renk ve lezzet katacak doyurucu bir tarif. Meyveli Granola nasıl yapılır?
25 Dakika
2-4 Kişilik
Bowl/Kase Tarifleri
Fırın, Karıştırma
Paylaş
- 20B
- 205
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
25 g donuk vişne
2 adet şeftali
1 adet mango
6 adet çilek
10 adet frambuaz
8 adet böğürtlen
150 g müsli
10-15 adet fındık içi
25 g bal
Nasıl Yapılır?
- 1Donuk vişneleri mutfak robotuna aktarıp püre haline gelene dek karıştırın.
- 2Kabuğu soyulmuş şeftali, mango ve çilekleri küp şeklinde kesin. Kalan tüm meyveyi ilave edip karıştırın.
- 3Demir döküm bir tavaya önce vişne püresini yayın. Sonra da meyve karışımını serpin.
- 4Granola için; müsliyi, irice dövülmüş fındık içini ve balı karıştırın. Hazırladığınız granolayı orman meyveli karışımın üzerini tamamen kapatacak şekilde yayın.
- 5120 derecede ısıtılmış fırında, 10 dakika pişirin.
- 6Fırından alın, servis kaselerine aktarın.
- 7İsteğe göre 1 yemek kaşığı Pınar Labne ile servise hazır edin.
Püf Noktası
*Dilediğiniz meyvelerle yapabilirsiniz.
*Enerji: 181,7 kalori
Karbonhidrat: 36,3 g
Protein: 3,4 g
Yağ: 3,2 g
Lif: 7,5 g
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?