Kısık Ateş
Tarif

Yumurta Dolmaları Tarifi

Farklı bir sunum önerisi olan yumurta dolmaları tarifi nasıl yapılır?
20 Dakika
4-6 Kişilik
Yumurta Tarifleri
Karıştırma, Haşlama
Yumurta Dolmaları Tarifi
Paylaş
  • 13B
  • 20
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
50 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
2 g Pınar Hardal
Pınar
6 adet haşlanmış yumurta
5 g limon suyu
1 adet kornişon turşu
1 dal frenk soğanı
2 g toz kırmızı biber
2 g karabiber
3 g kaya tuzu

Nasıl Yapılır?

  • Haşlanmış yumurtaları ortadan ikiye bölün ve sarılarını bir karıştırma kabına alın.
  • Yumurta beyazlarını bir servis kabına yerleştirin.
  • Yumurta sarılarının içine Pınar Ekşi Krema, kıyılmış salatalık turşusu, Pınar Hardal, limon suyu, tuz ve karabiber ilave edip iyice karıştırın.
  • Hazır olan harcı yumurta beyazlarının içine yerleştirin.
  • Üzerini kıyılmış frenk soğanı ve toz kırmızı biberle süsleyerek servis edin.

Püf Noktası

*Hazırladığınız yumurta dolmalarının üzerine tereyağında kıtırlaştırılmış pastırma, jambon ya da patates cipsleri ekleyebilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kahvaltı Tarifleri Tarifleri

Ali Ronay
Ali Ronay
Maçakızı Hotel&Restoran - Executive Chef
Poşe Yumurtalı Boyoz ve Kaşık Salata Tarifi
16B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Avokadolu Scramble Yumurta Tarifi
128B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Çılbır Tarifi
15 Dakika
4-6 Kişilik
135B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.