Tarif

Yumurtalı Pazı Kavurması Tarifi

Pratik ve Lezzetli Yumurtalı Pazı Kavurması: Yumurtalı pazı kavurması tarifi, hızlı bir şekilde hazırlanabilen ve her öğünde keyifle tüketilebilen muazzam bir sebze yemeğidir. Sağlıklı ve doyurucu özellikleriyle ön plana çıkan bu tarif, kahvaltılarda, öğle veya akşam yemeklerinde sofranıza lezzet katacak. Yumurtaların eklenmesi, yemeğe özel bir dokunuş katarak protein açısından zenginleştirir. Şimdi birlikte bu harika lezzetin nasıl yapıldığını keşfedelim…
30 Dakika
4-6 Kişilik
Yumurta Tarifleri
Tava
Yumurtalı Pazı Kavurması Tarifi
Paylaş
  • 2B
  • 8
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
80 ml zeytinyağı
1 adet orta boy kuru soğan
2 adet yeşil sivri biber
25 g biber salçası
2 demet pazının sap kısımları
2 adet büyük boy yumurta
yeteri kadar tuz, karabiber

Nasıl Yapılır?

  • Pazının sap kısımlarını iyice yıkayın ve doğrayın.
  • Soğanı küp şeklinde doğrayın.
  • Orta boy bir tavaya zeytinyağını ekleyin ve 3-4 dakika boyunca soğanları kavurun. Ardından doğranmış sivri biberleri ekleyin.
  • Kavrulan soğanlara, biber salçasını ekleyip bir süre daha kavurun. Daha sonra pazı saplarını ilave edin.
  • Yeteri kadar tuz serperek lezzetlendirin.
  • Tavanın kapağını kapatın ve 10-15 dakika kadar pişirmeye bırakın.
  • Son olarak yumurtaları kırın, karabiber ekleyin ve yumurtalar pişene kadar bekleyin.
  • Yumurtalı pazı kavurması tarifi hazır. Dilerseniz yoğurt ile servis edebilirsiniz.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kahvaltı Tarifleri Tarifleri

Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Kolay Çılbır Tarifi
20 Dakika
6-8 Kişilik
88B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Yumurtalı Ekmek Tarifi
20 Dakika
4-6 Kişilik
45B Görüntüleme
Sucuklu ve Labneli Bulut Omlet Tarifi
29B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.