Paylaş
- 24B
- 48
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet yumurta
1 dilim ekşi mayalı ekmek
3 adet kiraz domates
5 adet mantar
10 g frenk soğanı
5 g karabiber
5 g kaya tuzu
15 g zeytinyağı
Nasıl Yapılır?
- 1Mantar ve domatesleri bir tavada zeytinyağı ile hafifçe soteleyin.
- 2Ekmeği kızartmak için makinenize yerleştirin.
- 3Bir kapta yumurtaları iyice çırpın.
- 4Ardından tereyağını ocakta eritin üzerine çırpılmış yumurtayı dökün.
- 5Kısık ateşte, hiç durmadan karıştırmaya devam edin.
- 6Yumurta pürüzsüz bir kıvamda pişince tavaya doğranmış frenk soğanı, karabiber, kaya tuzu ve ekşi kremayı ilave edip biraz daha karıştırın.
- 7Kızarmış ekmeği servis tabağına yerleştirin yanına mantar ve domatesleri, ekmeğin üzerine de enfes çırpılmış yumurtayı koyarak servis edin.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Kahvaltı Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.