Tarif

Fincanda Sufle Tarifi

Son derece pratik ve lezzetli fincanda sufle tarifi nasıl yapılır?
35 Dakika
4-6 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Fırın
Fincanda Sufle Tarifi
Paylaş
  • 26B
  • 257
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
300 g Pınar Tereyağı
Pınar
560 g bitter çikolata, erimiş
10 adet yumurta sarısı
260 g toz şeker
350 g un, elenmiş

Nasıl Yapılır?

  • Tereyağını benmari usulü yumuşatıp, erimiş bitter çikolata ile karıştırarak özleştirin.
  • Ayrı bir yerde yumurta sarısı ve toz şekeri, şeker eriyene kadar çırpın.
  • Tereyağlı karışıma ekleyip iki karışımı birbirine yedirin. (fold tekniği) En son elenmiş unu ilave edip karıştırın.
  • Servis edeceğiniz ağzı geniş fincanları hafif unlayıp içerisine sufle harcını pay edin.
  • Önceden ısıtılmış 230 derece fırında 5 dk. pişirin.
  • Sıcak olarak servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri Tarifleri

Ramazan Lokması Tarifi
45 Dakika
4-6 Kişilik
15B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Kestaneli İncir Tatlısı Tarifi
11B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Pratik Waffle Tarifi
45 Dakika
2-4 Kişilik
12B Görüntüleme

Yorumlar (6)

Êbru Aktürk
· 03.07.2020

Ellerinize sağlık.

Uzman Elif Çıtak bu yorumu beğendi
Elif Çıtak
· 03.07.2020

Teşekkür ederim, denemenizi öneririm 😊

Êbru Aktürk
· 03.07.2020

Denerim işallah 👏

Uzman Elif Çıtak bu yorumu beğendi
BirgülÖztürk
· 06.07.2020

Biraz iri çekilmiş ceviz eklense nasıl olurdu acaba