Tarif

Milföylü Kırıntı Börek

Bayanlar için pratik bir tarif Milföylü Kırıntı Börek.
40 Dakika
2-4 Kişilik
Börek Tarifleri
Fırın
Milföylü Kırıntı Börek
Paylaş
  • 12B
  • 51
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
4 adet Pınar Milföy Hamuru
Pınar
30 ml Pınar Krema
Pınar
15 g Pınar Tereyağı
Pınar
100'er g Pınar Kaşar Peynir/beyaz peynir
Pınar
2 adet yumurta

Nasıl Yapılır?

  • Tereyağı ile 4 adet sufle kabını yağlayın.
  • Pınar Milföy Hamuru'nu ikiye kesin ve yarı parçalarını sufle kaplarının altına yerleştirin.
  • Bir karıştırma kabında doğranmış kaşar peynir, beyaz peynir, yumurta ve kremayı karıştırın. Sufle kaplarına eşit olarak pay edin.
  • Kalan milföy hamurunu gelişi güzel keserek, sufle kaplarının üzerine yerleştirin.
  • 170 derece fırında yaklaşık 25 dakika pişirip servis edin.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Hamur İşi Tarifleri Tarifleri

Su Böreği
80 Dakika
8-10 Kişilik
243B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Patlıcanlı Börek
45 Dakika
4-6 Kişilik
23B Görüntüleme
Çibörek
50 Dakika
2-4 Kişilik
40B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.