add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcameracancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookiedownloadediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-ateslinkloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpictureplacesquestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartrashtwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Tarif

Milföylü Kırıntı Börek

Bayanlar için pratik bir tarif Milföylü Kırıntı Börek.
40 Dakika
2-4 Kişilik
Hamur İşi
Fırın
Milföylü Kırıntı Börek

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
4 adet Pınar Milföy Hamuru
Pınar Ürünü
30 ml Pınar Krema
Pınar Ürünü
15 g Pınar Tereyağı
Pınar Ürünü
100'er g Pınar Kaşar Peynir/beyaz peynir
Pınar Ürünü
2 adet yumurta

Nasıl Yapılır?

  • Tereyağı ile 4 adet sufle kabını yağlayın.
  • Pınar Milföy Hamuru'nu ikiye kesin ve yarı parçalarını sufle kaplarının altına yerleştirin.
  • Bir karıştırma kabında doğranmış kaşar peynir, beyaz peynir, yumurta ve kremayı karıştırın. Sufle kaplarına eşit olarak pay edin.
  • Kalan milföy hamurunu gelişi güzel keserek, sufle kaplarının üzerine yerleştirin.
  • 170 derece fırında yaklaşık 25 dakika pişirip servis edin.
Ömür Akkor
Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
Paylaş

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
0 / 1000

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Scones Ekmeği
50 Dakika
4-6 Kişilik
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
İngiliz Turtası
70 Dakika
6-8 Kişilik
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Ekşi Kremalı Mısır Ekmeği
60 Dakika
4-6 Kişilik