add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Tarif

Milföylü Kırıntı Börek

Bayanlar için pratik bir tarif Milföylü Kırıntı Börek.
40 Dakika
2-4 Kişilik
Hamur İşi
Fırın
Milföylü Kırıntı Börek

Malzeme Listesi

2 adet Pınar Milföy Hamuru
Pınar Ürünü
30 ml Pınar Krema
Pınar Ürünü
15 g Pınar Tereyağ
Pınar Ürünü
100 g Pınar Kaşar Peynir
Pınar Ürünü
2 adet yumurta

Nasıl Yapılır?

  • Pınar Tereyağı ile 4 adet sufle kabını yağlayın.
  • Pınar Milföy Hamuru'nu ikiye kesin ve yarı parçalarını sufle kaplarının altına yerleştirin.
  • Bir karıştırma kabında doğranmış Pınar Kaşar Peyniri, yumurtayı, kremayı karıştırın ve sufle kaplarına eşit olarak pay edin.
  • Kalan Pınar Milföy hamurunu gelişi güzel keserek, sufle kaplarının üzerine yerleştirin.
  • 170 derece fırında yaklaşık 25 dakika pişirip servis edin.
Ömür Akkor
Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
Paylaş

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Scones Ekmeği
20 Dakika
4-6 Kişilik
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
İngiliz Turtası
70 Dakika
8-10 Kişilik
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Ekşi Kremalı Mısır Ekmeği
60 Dakika
4-6 Kişilik