Paylaş
- 20B
- 155
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet kuru soğan
5 g elma sirkesi
kaya tuzu
1 tutam toz şeker
3-4 dal ıspanak
4 adet yumurta
karabiber
Nasıl Yapılır?
- 1Soğanı piyazlık doğrayın ve tereyağında karamelize etmeye başlayın.
- 2Üzerine sirke, kaya tuzu ve toz şekeri ilave edip 15 dakika kısık ateşte pişirin.
- 3Soğanlar hazır olunca ıspanak, pastırma ve yumurtayı ekleyip istediğiniz ölçüde pişirin.
- 4Karabiberle servis edin.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Alper Tuğrul Ünlütürk
Natolia - Brand Chef
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?