Paylaş
- 26B
- 61
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1Yumurtayı yapacağınız tavayı ocağa alın ve tereyağını eritin.
- 2Eriyen tereyağına dilimlenmiş sucukları ilave edin ve kızarana kadar kısık ateşte pişirin.
- 3Pişen sucukların üzerine yumurtaları teker teker kırın, tuz ve karabiberle lezzetlendirin.
- 4Yumurtanın beyaz kısımlarını dağıtıp bir spatula veya tahta kaşığın ucu ile hafif bir şekilde karıştırın.
- 5Yaklaşık 5-6 dakika pişirdikten sonra bekletmeden sıcak olarak servis edin.
Püf Noktası
*Tercihen farklı toz baharatlarla lezzetlendirebilirsiniz.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?