add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Blog

Maksut Aşkar ve Neolokal'in Hikayesi

Şef Maksut Aşkar, başarının sırrını sizler için açıklıyor.

Maksut Aşkar ve Neolokal'in Hikayesi
Paylaş

Neolokal Restoran Şefi ve aynı zamanda ortağı olan Maksut Aşkar, Kısık Ateş kameralarına konuştu...

Kendisi İskenderun doğumlu olup annesi ve babaannesi sayesinde geleneksel yemekler yapmayı çok küçük yaşlarda öğrenmiş.

Oldukça sakar bir çocuk olduğunu ifade eden Aşkar, ailesi tarafından pek sokağa çıkarılmazmış :) Bu durum onun hayatında ne etkiler yaratmış, bugünlere nasıl gelmiş..? devamı için videomuzu tıklayınız. İzlerken çok keyif alacaksınız!

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Yazılar

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal SevinçEKS Mutfak - Kurucu Şefi
Turizm Gastronomisinde Eğitimin Önemi

İyi bir şef olmanın ilk adımı, işinde usta şeflerden alınan gastronomi eğitimleri ve öğretilen tekniklerdir.

Rafet İnce
Rafet İnceCelebrity Chef - Yazar
Profesyonel Mutfaklarda Kişisel Gelişimin Önemi

Hayal kurmaktan korkmayın. Çünkü hayal gücü insanın en önemli silahıdır!

Oytun Dağlı
Oytun DağlıYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme Demo Şefi
Kariyer Seçiminde Kritik Soru: Restoran mı? Otel mi?

Kariyerime nerede devam etmeliyim?