Blog

Michelin Guide Önerisi: Aila Restaurant - Kemal Can Yurttaş

2023 Michelin Guide İstanbul Lokasyon Öneri Listesi’nin yeni ismi; Aila Restoran! 2023 Michelin Guide Selection'a giren Aila Restoran ve Şefi Kemal Can Yurttaş hakkında merak edilenler...

Michelin Guide Önerisi: Aila Restaurant - Kemal Can Yurttaş
Paylaş
  • 6B
  • 22
  • Kaydet

Yetenekli şef Kemal Can Yurttaş’ın katkılarıyla 2023 Michelin Guide İstanbul Lokasyon öneri listesine giren Aila Restoran, dünyanın en prestijli restoranları arasına girmeye aday oldu.

Kaliteli malzemelerin kullanıldığı, yüksek standartta yemeklerin pişirildiği Aila Restoran’ın başarılı Şefi Kemal Can Yurttaş, Michelin Yıldızı’nı şu sözlerle açıklıyor: ‘’Türk mutfağı ve Anadolu mutfağını içerisinde bulunduran bir mutfağa sahibiz. Gelenlere bir hikaye anlatmayı ve gerçek bir deneyim yaşatarak buradan memnun ayrılmalarını istiyoruz. Geçtiğimiz günlerde Michelin rehberinde yer aldık ve bu bize aslında bir şeyleri gerçekten başardığımızı göstermiş oldu. Michelin Guide’ın Türkiye’deki ilk yılın ve bu listede olmak bizim için büyük bir onur ve aynı zamanda bizim için yeni başlayan bir hikaye anlamına geliyor. Önemli olan bu başarıyı devam ettirebilmek…’’

2023 Michelin Guide İstanbul Lokasyon öneri listesine giren Aila Restoran’ın Şefi Kemal Can Yurttaş kimdir, mesleğe nasıl başlamıştır, kariyer hedefleri nelerdir, başarılarının sırrı ve mesleğe yeni başlayacak şef adaylarına önerilerini; Aila’nın hikayesini, Aila’nın serüvenini, Kemal Can Yurttaş ve ekibinin duygu ve düşüncelerini, gelecek planlarını ve çok daha fazlasını yorumladığı harika videoya gelin beraber bir göz atalım.

İstanbul’da Michelin Yıldızı kazanan restoranlardan bir diğeri de Neolokal oldu! Hem Michelin Yıldızı hem Michelin Yeşil Yıldızı kazanan Neolokal ve Şefi Maksut Aşkar hakkında her şeye bu linkten ulaşabilirsiniz.

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5 TL’nin Altında Yiyebileceğiniz En İyi 5 Yemek

Sürekli yemek yemek için seyahat ediyorum hem de hiç durmadan…

25B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Anadolu’nun En İyi Lokantaları

Hafızalarınıza yer edecek önemli lokantalar.

26B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
2013 Yılı Anadolu’nun En İyi Yemekleri

2013, en çok gezdiğim ve en çok yediğim bir yıl olarak kişisel tarihime geçti.

14B Görüntüleme