Kısık Ateş

Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri

Önce Yeniler
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
12.08.2024
Izgara Levrek Tarifi
50 Dakika
2 Kişilik
2B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
15.09.2023
Asma Yaprağında Balık Izgara Tarifi
14B Görüntüleme
Özden Yılmaz
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
06.09.2023
Somon Bowl Tarifi
50 Dakika
2 Kişilik
16B Görüntüleme
Kemal Can Yurttaş
Kemal Can Yurttaş
Chef at Aila Restaurant
02.05.2023
Kurutulmuş Ahtapot Tarifi
50 Dakika
2 Kişilik
8B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
13.04.2022
Tuzda Levrek Tarifi
70 Dakika
2-4 Kişilik
19B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
07.04.2022
Deniz Mahsullü Kasserol Tarifi
60 Dakika
4-6 Kişilik
13B Görüntüleme
Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
05.11.2021
Levrek Külbastı Tarifi
40 Dakika
2-4 Kişilik
31B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
27.09.2021
Fish and Chips Tarifi
50 Dakika
2 Kişilik
50B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
17.09.2021
Kremalı Mantarlı Mezgit Tarifi
24B Görüntüleme

Üç tarafı denizlerle çevrelenmiş Türkiye, balık konusunda eşsiz şeflere, benzersiz reçetelere sahiptir.

Kısık Ateş şefleri, deniz ürünleri ve balık tarifleri alanında leziz önerileriyle yeni bir damak yolculuğu başlatıyor. Türk mutfağında deniz mahsulleri, balık tarifleri son yıllarda daha geniş yer tutmaya başladı. Pratik balık tarifleri ve geleneksel yemeklerle dahi uyum sağlayan deniz ürünleri sayesinde sofralar daha da zengin, balık tüketimi daha yoğun seviyede. Şeflerimiz ızgara ve buğuluma dahil bin bir çeşit balık reçetesi hazırlayarak bu konuda profesyonelleşmeyi sağlıyor. Deniz mahsulleriyle hafif yemekler hazırlamak, balığı en leziz halde sofralarla buluşturmak Kısık Ateş şefleri ile oldukça pratik ve mümkün!
Deniz Ürünleri ve Balık Tariflerini Pişirmek Çok Kolay
Türk mutfağında kıymeti gün geçtikçe artan, sağlıklı yaşam kalitesinde önemli yer tutan deniz ürünleri artık evlerde de pişiyor. Balık yeme kültürü ızgara ya da kızartma şeklinde yaygınlaştığı için farklı balık tarifleri zahmetli görünüyor. Bu düşünceyi yıkan Kısık Ateş şefleri hem çok pratik hem de çok lezzetli balık & deniz ürünleri tarifleri paylaşıyor. Kremalı mantarlı mezgit, levrek külbastı, güveç karides, balık pilaki, ananaslı karides şiş, kuru incirli levrek fileto, karides tempura, kaz ciğeri ve kalamar, lakerda, deniz mahsullü güveç, patlıcanlı karides, sütlü balık, kalamar dolma ve çok daha fazlası Kısık Ateş okurlarını bekliyor. Şeflerimiz, geleneksel ve modern reçeteler geliştiriyor, balık ya da deniz mahsullerini kolayca pişirmenizi sağlıyor. Balık lezzetini farklı bir boyuta taşımak, aromatik tadıyla ağızda dağılan deniz mahsullerini yeni tariflerle denemek istiyorsanız Kısık Ateş şeflerinin denenmiş, lezzeti onaylanmış tarifleri sizlerle.
Balık ve Deniz Mahsulleri Uzman Şefleri Sizinle
Kısık Ateş şefleri denizden ne çıksa yerim diyenlere eşsiz tarifler ve tüyolar sunuyor. Deniz ürünleri ve balık tarifleri kategorimizde yılın her günü farklı bir tarif, balık pişirmenin püf noktaları, deniz mahsullerini kullanmanın ipuçları sizleri bekliyor. Mutfağınızda deniz ürünlerine daha geniş yer vermek; sağlıklı, dengeli, kaliteli ve leziz beslenmek istiyorsanız Kısık Ateş’i takip etmeyi unutmayın.